Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

błękitnooka

Czy rozwod to kawałek papierka nikomu niepotrzebny ? prosze o wypowiedź !

Polecane posty

hahahah no tak ale na dzień dzisiejszy jest jej

Gość generalnie !
:D

Gość wisi mi to
O qrwa to taki sam kawałek papierka jak akt ślubu nikomo do niczego nie potrzebny.

Ale ta sytuacja z zakupami totalnie mnie zaskoczyla , bo mowi w ostatnim momencie , pojedzie moim autem , a ogolnie mało jeździ do dziecka , a wydaje mi się , że 400km na ktore to benzynę wydamy ok. 200 zl , nie bedzie się nawet kalkulowalo w kupieniu 2 czy 3 ubranek , no przepraszam , ale o życiu finansowym tez musze mysleć . Niech sobie jeździ i odwiedza dziecko , to obowiązek jego , ale zakupy ???? Wspolne zakupy ??? Zaproponowałam kiedyś , że mogę jechać z nim po nią , a on , że chyba nie chcę by mnie zabiła . ech....

Gość buhahahaaaaaaaaahhaa
te panienka wpierdolilas sie w to bagno swiadomie cierp i nie pierdol na forum widzialy galy co braly :D

Gość rozwód to kawałek papierka
bardziej potrzebny niż ten kawałek od ślubu. Autorka jest naiwna. Facet sobie porucha i za 3 miesiące wróci do żonki

Gość to najlepszy numer jaki
wyczytałam dziś w kafeterii Ale ta sytuacja z zakupami totalnie mnie zaskoczyla , bo mowi w ostatnim momencie , pojedzie moim autem , a ogolnie mało jeździ do dziecka , a wydaje mi się , że 400km na ktore to benzynę wydamy ok. 200 zl , nie bedzie się nawet kalkulowalo w kupieniu 2 czy 3 ubranek , no przepraszam , ale o życiu finansowym tez musze mysleć . się uśmiałam

Gość jaja sobie robisz z pog.......
Witam ! Proszę o radę bo już sama się gubię w domysłach . Otóż mój facet ma żonę . Ma żonę i wszystko jasne! Chce to jedzie na zakupy, w końcu z żoną i dzieckiem? a w czym tkwi problem?