Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalinkakk

Infekcja

Polecane posty

Gość Lalinkakk

Czy infekcja dróg rodnych może zaszkodzić dziecku w brzuszku? Jestem w 7 mcu...

Każda infekcja może zaszkodzić a tym bardziej dróg rodnych- może spowodować przedwczesne pęknięcie pęcherza płodowego i przedwczesnego porodu.

Gość Lalinkakk
A czy można jakoś samodzielnie jej zaradzić? Wizytę mam dopiero w przyszłym miesiącu a czuje ze coś jest nie tak... Mam białą wydzielinę o niezbyt przyjemnym zapachu...

Może, dlatego trzeba iść do lekarza i ją wyleczyć. Ja jestem w 38 tc i prawie całą ciążę miałam infekcje z chwilowymi przerwami. Ale leczyłam co chwilę, więc póki co wszystko ok :)

Mój ginekolog zawsze przepisywał mi globulki dowcipne Natamacyna. Ale to jest na receptę, więc i tak musisz iść do lekarza prędzej.

Gość zdażyło sie
to grzybica jak nic i powinnas iść do lekarza jak najszybciej...

Gość Lalinkakk
Dziękuję ślicznie za rady

Lepiej nie robić nic na własną rękę bo nie chodzi tylko o Ciebie. Ja też walczę co chwila z jakimiś infekcjami- przykład? Wczoraj skończyłam stosować Pimafucin, ciekawe na jak długo... Są globulki clotrimazolum które są łagodne (są na receptę ale właśnie dlatego, że są łagodne prawdopodobnie dostaniesz je bez), ale tak jak mówię nie polecam robić nic na własną rękę. Umów się na szybszą wizytę i po kłopocie :) po co ma Cię to męczyć.