Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani pani 30....

Jak go przekonac by zechioał porozmawiac ze mną???

Polecane posty

ZS wybierasz się na wycieczkę pod pałac?? oczywiscie, biore dziobaka a tak przy okazji nie widziałeś gdzieś pałętającego się przy nim MSa?

nie widziałeś gdzieś pałętającego się przy nim MSa? olewa twoje maile? te których nie wysłałam?:)

Gość jsdksdvnlksdgn
Twoje zainteresowanie mu pewnie pochlebia...

Gość pojebane baby
Może pogodzisz się z porażką?

te których nie wysłałam? byc moze wlasnie te to widziałeś go na forum czy nie 😡

:D myślałam, że skoro zawsze jesteś tak koleżeński...........

14:00 [zgłoś do usunięcia] Pani pani 30.... skąd wiem ,że ma moje kontakty? Korzystam z gg.pl i tam się wyswietla. Nie szpieguję go widzę ze ma i tyle. Logujesz sie na Jego numer ale to żadne szpiegostwo:)

Gość Pani pani 30....
nie loguję sie na jego konto tylko na swoje i wystarczy ,że klikne na jego profil i wyswietla sie wszystko. A jak nie ma mnie w znajomych to pisze ,ze profil widoczny tylko dla jego znajomych. Ja pierdziele ludzie czepiacie się czego możecie.

Gość Pani pani 30....
zawsze szczery- no własnie widzę ze musze sie oswoić.Ale wolałabym ,żeby ktoś cos doradził w konkretnym temacie:(

Gość a ile on ma lat?

Ale wolałabym ,żeby ktoś cos doradził w konkretnym temacie no ja próbowałam do konkretnego tematu wykorzystać kolegę ZSa i dupa

Gość Pani pani 30....
38 jest po rozwodzie:(

Gość wz
Wiesz,faceci nie lubia konkurencji a ten Twoj wybitnie widac nie lubi.Kiedy mu powiedzialas ,ze bylas na kawie z innym i zrobilas to pewnie z jakas satysfakcja,ze go zabolalo to co sie teraz dziwisz?Facet nie toleruje takich rzeczy a w jego oczach z potencjalnej zony stalas sie potencjalna zdrajczynia.Nawet jesli zrobilas go w konia i wyjasnilas ze tak tylko z nerwow powiedzialas to facet widzi ze w zlosci jestes gotowa ranic.

Gość Pani pani 30....
WZ- wiem masz rację. Kara mi się nalezy ale ta była chyba za wysoka jest za wysoka. Przeciez mineły 2 miesiące nieraz udowodniłam mu przez ten czas ze mi zalezy co mam jeszcze zrobic? I on jak tak faktycznie nie chce dlaczego tego nie napisze dlaczego nie zablokuje mnie itp. No kurwa ja już nie rozumiem... Ale powiem wam ,że przez to jego zachowanie to ze nie odpowiada nie zachowuje sie jak facet..zaczyna mnie do niego zniechecac...

Gość Pani pani 30....
ja gdybym naprawde nie chiała zeby ktoś do mnie pisał zablokowałabym wyrzuciła z kontaktów i nawet napisała odwal się.... On tego nie robi wiec jak mam do cholery to rozumieć?? Boje się jeszcze jednego..ja już się wypalam....i wiecej nie napiszę dosyć sie poniżyłam....ale jesli on odezwie sie za 2 nie wiem 3 mce to nie wiem czy coś z tego wyjdzie...bo ja po tym jego dzisiejszym wyłączeniu gg gdy napisałam zaczynam miec watpliwosci czy z takim człowiekiem chciałabym spedzić resztę zycia. A on? pewnie mysli w ten sposób ze wróci kiedy bedzie chciał bo skoro płaszcze sie juz 2 mce to przyjmę go w każdej chwili..

dlaczego on nie zablokuje , dlaczego on nie powie ? :D on juz ci powiedzial swoim milczeniem wszystko czego ty jeszcze chcesz ? domagasz sie od niego by reagowal zgodni z twoimi oczekiwaniami bo ty napisalas sobie svenariusz, ze on musi ci to POWIEDZIOSC W OCZY jedyne co jeszcze ty mozesz zrobic to dac jemu spokoj i przestan sie w końcu ośmieszac

Gość Pani pani 30....
zawsze szczery- bo wy macie to do siebie ze wracacie gdy my zapominamy... Czemu zachowujesz się tak idiotycznie? co cie tak smieszy? byłes kiedyś z kimś zalezało ci na kims itp? bo wydaje mi się ze nie. a to twoje hihotanie na każdy temat wybacz ale to poziom 5 latka

Gość wz
moze dlatego sie nie odzywa bo nie potrafi Cie rzucic?moze to koles ktory ucieka bez slowa,taki tchorz?

a to twoje hihotanie na każdy temat wybacz ale to poziom 5 latka :-) na kazdy temat powiadasz? ciekawe a twoja dojrzalosc okresla 2 m-cczne czekanie na goscia z ktorym bylas 6 m-cy i zranilas?

Gość Paulina.S
Koleś jest niedojrzały, nie potrafi normalnie zakończyc związku. Powiedzieć to koniec. Za długo sie nie odzywa, olewa Ci, olej go też i zacznij żyć wlasnym zyciem. Sama napisz że to koniec, jeśli poczujesz sie lepiej przez to. Zreszta wiesz gdzie mieszka, ja bym na Twoim miejscu pojechała do niego i powiedział mu prosto w oczy że jest niedojrzały, że nie potrafi normalnie, dorośle zakończyć związku, nawet Ci odpisac nie potrafi, a potem bym mu powiedziała że nie chce go znać i sobie poszła. Koleś jest niedojrzały. Zamiast powiedzieć że to koniec, to milczy jak malutkie dziecko. Olej go.

Gość Pani pani 30....
zawsze szczery idz stąd już bo chcesz być smieszny ale Tobie to nie wychodzi:) Chcesz mi pomóc? napisz coś mądrego prosze jesli nie masz nic do powiedzenia żegnam...

ja bym na Twoim miejscu pojechała do niego i powiedział mu prosto w oczy że jest niedojrzały, że nie potrafi normalnie, dorośle zakończyć związku, nawet Ci odpisac nie potrafi, a potem bym mu powiedziała że nie chce go znać i sobie poszła. Koleś jest niedojrzały. pytam sie po co ??? czy dojrzale jest zachowanie pani po 30 ktora plecie by plesc a potem czeka i czeka na co ? na glejt, przyklepanie i przybicie ? skoro przeprasilas a on milczy to chyba juz czas zająć sie swoim życiem WYKRESLAJAC GO Z niego bez wzgledu na to co mu strzeli za dwa trzy czy piec miesiecy po ci ci facet, k tory zamiast pogadac milczy jak zaklety. no po co ? po to ,.... by po raz kolejny jak cos palniesz on znoe milczal miesiącami litosci

Gość całkowicie czarny kot
Olać. Nie, to nie. Możne przeprosić i poprosić - raz. Nie poniżaj się kobieto.

Gość do autorkiii
Ja miałem identyczną sytuację i dopiero po 5 m-c odezwałem się do dziewczyny.