Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdę psychiczna

obsesyjne śledzenie byłych :>

Polecane posty

Gość naprawdę psychiczna
no i założyłam konto w stylu "wszyscy piwosze świata" :p, teraz jestem na etapie zapraszania ludzi do znajomych, coby być bardziej wiarygodną :classic_cool: trzymajcie kciuki żeby laska którą chcę śledzić zaakceptowała moje zaproszenie :classic_cool:

Gość Psychiczna2:)
Naprawdę psychiczna proszę podaj mi swój e-mail ja mam lepsze jazdy z byłą mojego faceta podam ci parę wskazówek.Ja wiem o niej wszystko:) wszystko co się da:)

Gość jhkgashgkajgbkadgb
Ja mam za tp taki problem ze chciałabym chociaz zobaczyc jak była mojego faceta wygląda.Niestety laska nie ma konta ani na nk ani na fotce.Znam jej imie ,nazwisko ,szkołe do której chodzi i miejscowosc.Może ktos wie jak mogłabym ja odnalezc? Zalezy mi tylko zeby dowiedziec sie jak wygląda

Gość jhkgashgkajgbkadgb

Gość o czymkolwiek?
niezla ta strona.... masakra!

Gość ikeee
witajcie ,tez mam obsesje na punkcie bylej od mojego Tym bardziej ze mieszka niedaleko mmnie .Ale co moge za to skoro czujei wydaje mi sie ze on załuje iz z tego zwiazku nic nie wyszło:| Pozatym jest duzo ładniejsza odemnie ,zgrabniejsza.Inne jego ex tez widzialam na nk ale jakims cudem tylko ja ma w znajmoych :| Lubi wypasione (tzn cyc pupa talia ) baby .p[ozatym ona tez jest chyba jego obsesja A mnie to wkurza niemilosiernie ze zahwile przerodzi się to w jakas chorobe

Gość Panna_ktos____
naprawdę psychiczna nie martw sie,ja tak mam i to nie tylko do bylych :)

Słuchajcie, chce załozyc fikcyjny profil, ale nie wiem jak tozrobic i chce zaprosic męza do profilu by ..obejrzec fotki na jego profilu. jaki profil i proponujecie i czy moe was zaprosic?

Gość Panna_ktos____
gazia zaloz jakis fikcyjny profil, gdzie np zbierzesz ludzi z jego nazwiskiem :) (ale zapros najpierw przynajmniej kilka osob, zeby nie wzbudzac podejrzen :P )

No i musze załozyc chyba sobie nowy adres na onecie lub wirtualnej pod pseudo męskim chyba lepiej

Gość Panna_ktos____
jakikolwiek, np 'rodzina ********' (w gwiazdkach jego nazwisko rzecz jasna) poszukaj ludzi o tym nazwisku, pozapraszaj i zapros jego, powinno sie udac

Jutro to wykonam, ale musze załozyć nowy adres poczty z nieznanym mu adresem, bo sikapnie.

Gość Panna_ktos____
na profilu nie widac adresu @

Nie zakładam, on ordynarnie nie kryje sie z niczym, dzisiaj próbował gadac z nia na skypie , ale ponoc mu powieidzała ,ze ma popsuty, bo dzieciaki zepsuły jej. Nie chce sledzic buca, odechciało mi se , ale tenksjuza rady.