Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnaobaw29

Zwiazek z mlodszym mezczyna-blaski i cienie

Polecane posty

Gość innna epoka teraz jest
takie zwiazki juz nie budza zdziwienia,sa juz normalnoscia,roznice wieku mniejsze wieksze u obojga plci nie sa niczym nadzwyczajnym.Jesli tylko sie kochacie,dogadujecie to dlaczego ma sie nie udac?Decydujac sie na zwiazek z Toba napewno ma swiadomosc ,ze szybciej bedzie mu dane zalozyc rodzine,miec dziecko,mysle ze zdaje sobie z tego sprawe,inaczej nie byl by pewien ,ze chce z toba byc.Ty sie tego obawiasz,ze bedziesz musiala jeszcze zaczekac a juz zegar biologiczny tyka,mysle ze nie bedzie tak zle:) a rozmawialas z nim o tym?bo ja mysle ze ma tego swiadomosc z tego co napisalas,inaczej nie staralby sie tak:) powodzenia!

Gość ja zawsze myslalam ze
mlodsi leca na starsze dla dobrego sexu,ale teraz to juz widze ze jednak sie pozmienialo i to na lepsze:) powodzenia Wam zycze:)

Gość ja tez jestem w zwiazku
z mezczyzna mlodszym o 5lat,tak jak Ty,jestesmy po slubie,mamy wspanialego synka:) po kilku latach tak jak tu zostalo juz trafie zauwqazone,roznice wieku sie zacieraja jesli dwie strony kochaja sie i szanuja,wiec glowa do gory:) pozdrawiam

Gość u nas też 5 lat
Bardzo dobrze się dogadujemy i wszystko gra:-).

Gość roxana446
5 lat to żadna różnica a z wiekiem jeszcze sie zaciera. Ja mam kilkanaście lat młodszego męża i z wiekiem akurat nie mamy zadnych problemów, nigdy nie usłyszałam uszczypliwych komentarzy czy cos w tym stylu. Mieszkamy w duzym mieście - moze dlatego, czytam że w małych miejscowościach takie kobiety sa "wyklęte" ??? Ciekawe dlaczego??? jedyne co mi przychodzi na mysl to zazdrość... Nasze małżeństwo to niestety nie sielanka. mój mąz jest wybuchowuy i byle czego podnosi głos, kócimy sie potem godzimy. Mam serdecznie dość. Czasem chcvę odejść ale.... gdzie przed 50 tką znajdę kolejnego 30-parolatka gotowego na stały związek????? On sie czasami stara, ja też ale moje nerwy juz sa zszarpane. Wiek nie ma tu nic do rzeczy po prostu niedobór charakterów

Gość jk,jmhnjgbfd
rowiesnik albo starszy rowniez moze odejsc do mlodszej/innej. zaden facet nie da ci gwarancji ze bedzie z toba na zawsze. nawet jak bedziecie po slubie

Gość roxana446
Jestesmy 1 rok po slubie a ja od dawna myslę ciągle o rozstaniu

Gość do roxana
to po co za niego wychodzilas? a duzo mlodszy,ze po slubie wyszlo?

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />

Gość 5lat jest w miare
Gorzej z 7 , 10.

Gość w miarę
ale zależy w jakim wieku jesteście teraz, jeśli w okolicach 30-tki szanse są większe, jeśli 40-tki mniejsze, jeśli 50-tki bardzo małe

Gość kot13
pelnaobaw29 Witajcie Niedlugo koncze 30 lat i jestem w swiezym jeszcze zwiazku z mlodszym facetem,ma 25lat." 5 lat to niedużo :D

witam pełnaobaw29 doceniaj Go, ja odtrąciłam 6 lat temu chłopaka 3,5 roku młodszego ode mnie i teraz żaluję..... powodzenia życze, a skoro jestescie ze soba taki czas to widocznie jest dobrze;)

Gość kobiety boja sie z mlodszym
ze wzgledu na wyglad , zeby starzej nie wygladac od niego.

ja wtedy nie byłam nim tak zainteresowana, nie brałam na powaznie, a on kwiaty do domu wysyłala i był dojrzalszy niz inni potem, z którymi sie spotykałam, tak bałam sie że bedzie kiedys chciał młodszą, a teraz jak go spotytkałam to mi powiedizął, że przez ten cąły czas mysli cyz by nam wyszło i czy mielibysmy juz dzieci.....