Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do wyborccow PO

powiedzcie w czym pomnik by przeszkadzał??

Polecane posty

Miss Colezgadzamsie,aco do tych ludzi ginacych na swiecie,no wlasnie dlaczego nikt nie wpadl bycodziennie stawiacpomnik ku czci dzieci umierajacych w Afryce? zbierz ludzi i idź z tym pomysłem pod pałac

Gość parróva
Tak samo można spytać - co by przeszkadzał pomnik Gagarina, Jana Pawła II, ściezka rowerowa, dąb, meczet i tysiac innych rzeczy. To, ze nie przeszkadza, nie oznacza, że MA BYĆ.

Zawsze wydawalo mi sie, ze miejscrm modlitwy jest dom lub/i kosciol. No coz moze sie cos w tym temacie zmienilo.

Zawsze wydawalo mi sie, ze miejscrm modlitwy jest dom lub/i kosciol. lub pielgrzymka lub dla islamistów w odpowiedniej porze miejsce byle jakie lub dla oazowiczów w ładną pogodę park lub dla babci bojącej się latać samolot

ike głupia gąsko nie moze byc tak ze mochery bedą rządzic krajem to raz , dwa przed pałacem prezydenckim nie powinny stac pomniki podam przykład czy przed białym domem w usa stoją pomniki np JFK który zginął w zamachu NIE tyle w temacie

To, ze nie przeszkadza, nie oznacza, że MA BYĆ. i nie oznacza, że ma nie być :)

*cream** ike głupia gąsko słucham cię miszczu creamie:D

nie moze byc tak ze mochery bedą rządzic krajem to raz zabroń im :classic_cool: czy przed białym domem w usa stoją pomniki np JFK który zginął w zamachu NIE tyle w temacie ale my jesteśmy w polsce

Ike masz racje polska to bardzo specyficzny kraj to jaks europejscka zcarnma afryka i ma swoje zdanie wyłacznie w sprawach niesistotnych dla dobra ogólnospołecznego licza sie ideologie a nie ludzie

jak juz mam być szczera wolę ten pomnik niż wspaniała ustawę repatriacyjną

Ike, ważne jest już nawet nie miejsce modlitwy, ile jej atmosfera. W Piśmie Św. jest powiedziane "idź najpierw pojednaj się z bratem, a potem przyjdź do mnie". A pod pałacem to jest żółć, jeśli nie nienawiść. Ta modlitwa jest zła, ona obraża Boga. Bo tam nie ma Boga, tam Bogiem stała się polityka i cele polityczne, m.in. zakwestionowanie wyników wyborów prezydenckich.

licza sie ideologie a nie ludzie bzdura najbardziej liczy się budżet

no to co ze w polsce głupia gąsko przed pałacem prezydenckim nie powinno stawiac pomników i juz

A pod pałacem to jest żółć, jeśli nie nienawiść. Ta modlitwa jest zła, ona obraża Boga. Bo tam nie ma Boga, tam Bogiem stała się polityka i cele polityczne, m.in. zakwestionowanie wyników wyborów prezydenckich. ale ja wcale nie twierdzę, że jest inaczej co do "takiej" modlitwy zgadzam się 100 procentach

a moze ta kase przeznaczyc na domy dziecka albo wyprawki dla dzieci z ubogich rodzin, albo na dofinansowanie słuzby zdrowia, albo zasiłki pomnikiem nikt sie nie naje a pamiec o lechu, głodnemu niepotrzebna

**cream** no to co ze w polsce głupia gąsko przed pałacem prezydenckim nie powinno stawiac pomników i juz idź zabierz na plery pomnik poniatowskiego

ale my jesteśmy w polsce Tak Ike, ale na innym topiku pisalas, ze w Ameryce to filmy juz by powstawaly a w Polsce........ W sumie dyskusja nic nie wnoszaca.

pomnikiem nikt sie nie naje nie samym chlebem człowiek żyje:) mi osobiście do egzystencji nie są potrzebne nowe stadiony

Tak Ike, ale na innym topiku pisalas, ze w Ameryce to filmy juz by powstawaly a w Polsce........ a widzisz ta małą różnię "by już" nie napisałam , że u nas ma być tak i tak bo w ameryce jest tak i tak

Gość parróva
Nikt by na te pomniki nie nalegał, gdyby Kaczyński i jego klika nie robili wielkiej zadymy. Ja temu chłopu współczuje, bo przeżył okropną rzecz. Ale on teraz powinien pojechac na 3 miesiace na urlop, poddać sie jakiejś terapii i dopiero wtedy wrócic do życia. Bo on obecnie po prostu jest w jakimś amoku. I sam podkopuje swoją pozycje. Jeszcze chwila i oprocz paru moherów nikt nie bedzie juz go miał za poważnego polityka. On obecnie odstawia większy cyrk niz wszystkie akcje Palikota razem wzięte

znowu IGNOR ?:D ale wiesz, że sam ostatnio łazisz i mnie zaczepiasz?:D

ike a pomnik jest Ci potrzebny??? mi, nie choć nie mam nic przeciwko temu

też nie mam ale śmieszą mnie takie argumenty