Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam zaproszen

Podobaja Wam sie te zaproszenia?

Polecane posty

Czy oni muszą wszędzie przyczepiać te tandetne kokardki? Drugie zaproszenia o wiele ładniejsze (gdyby nie ta kokardka), te pierwsze wyglądają, jakbyście kogoś na Wigilię zapraszali

Gość szukam zaproszen
sugar tez je wczesniej ogladalam ladne sa, chyba zamowie probke

Te zaproszenia mają dwa błędy, mianowicie litera "z" z kreską oznacza "ż", poza tym zamiast polskiego z (po literze s) pisane jest rosyjskie. Dla mnie to bardzo rażące, w końcu mamy swój ojczysty język i nim się posługujmy, a nie taki misz-masz w jednym wyrazie.

Gość szukam zaproszen
Jeny Kurpianeczka masz racje nawet na to wczesniej nie zwrocilam uwagi :)

Gość jasne, brązowe
najładniejsze jak dla mnie są te co pokazała sugar_kane z fioletem :)

Gość paróvva
te drugie są ok, pierwsze nie za bardzo; trzecie jakies takie pogrzebowe

Gość jejku, ohyda
i to jeszcze za taką cenę? :o już lepiej kupić papier czerpany i zrobić samodzielnie :)

mi sie podobaja te z linku od sugar_kane,proste i skromne. Nie lubie takich z kokardkami,cekinkami i nie wiadomo z czym jeszcze.

Gdybym miała wybierać to wziełabym te drugie. Kokardki mi się też bardzo podobały, ale rzeczywiście jest taki wysyp tych kokardek, że jest już po prostu "oklepane". Z kolei te co pokazała sugar_kane, jak dla mnie zbyt skromne, brakuje im czegoś, ale nie mówię że są brzydkie, są ok jesli ktoś lubi prostotę. Mi osobiście jeśli brałabym zaproszenia z kokardką to postawiłabym na kolory złota, beżu i ecru żeby wyglądały elegancko a nie dziecinnie, ale przede wszystkim to Tobie mają się podobać zaproszenia i mają pasować do Ciebie i narzeczonego i oddać charakter wesela, czy będzie to elegancka impreza czy raczej luźna i zwariowana zabawa.

Gość ale jeśli chodzi o te
co pokazała sugar_kane to dałybyście za takie badziewie 4 złote? :o

Gość nie ma się co tak
przejmowac zaproszeniam, bo większośc i tak ich nie ogląda, tylko po przeczytaniu zaproszenia lądują w koszu. Nie szkoda kasy na cos takiego? A te ostatnie od sugar kane są najładniejsze.

Gość Dominika_20
Jeżeli szukasz ciekawych i atrakcyjnych zaproszeń w niskiej cenie,to zobacz tutaj http://www.decorisus.pl/c/0/7/Zaproszenia%20%C5%9Blubne.html wybór jest bardzo szeroki a sam sklep mogę polecić.

Gość karinka_mala
dla mnie bomba !!! sprawdzilam maja salon w warszawie moze zajedz zobaczyc jak wygladaja w rzeczywistosci??

Gość megii profeska
Decorisus to największe badziewie! Kupiłam już próbki chyba od wszystkich najpopularniejszych na allegro i wybrałam fontanessi - bez dwóch zdań! Decorius mają fatalną obsługę, jakość przeciętną, a wykonanie wręcz niechlujne. Poczytajcie opinie o nich sprzed lat... teraz wrócili, ale jakości usług nie poprawili.