Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie noga przez skurwiela

czy mogę zadzwonic po policje i nakablować na ojca że mnie pobił??

Polecane posty

Gość boli mnie noga przez skurwiela

nie wiem z czego bede życ i jak sobie poradzę sama z moją Mamą ale ten sukinsyn nie ma prawa mnie bic :((

Gość tak możesz i to nieśmieszne
Wiele osób jest w takiej sytuacji niestety.

Gość koloseum
Chola chola ,żebyś ty sama nie znalazła się w poprawczaku.Jeśli cię bije masz prawo zawiadomić polocję ale nie np. za klapsa.Jesli oszukasz i chcesz go udupić to licz się z kryminałem vel poprawczak.Mam taki przykład obok siebie :(

Gość koloseum
Dziewczyna naściemniała na dodatek diabeł wcielony z niej był .Ojciec wywalił ją z domu ,policja założyła sprawę z urzędu za fałszywe wezwania .Jest w poprawczaku.

Gość MadmłazellBlond26
Idz najpierw na obdukcje do najblizszej izby przyjęć, niestet policja nic nie zrobi-musiałoby to być w momencie jak cię bił a nie po fakcie.

Gość xvxzvxzcvzxvc
jak można donosić ja tego nie rozumiem

Gość Smutna Dalia
Czy była już kiedyś wzywana policja? Jeśli nie to policja nie wiele teraz może zrobić. Twój ojciec dostanie od nich pouczenie, a tobie każą się zgłosić na najbliższy posterunek policji. Tam złożysz u dyżurnego zeznania, on to spisze (licz się z tym, że będziesz prać brudny nie tylko z ostatniego razu, ale jeśli ojciec zachowywał się podobnie wcześniej to też będziesz o tym opowiadać) a następnie policja prześle sprawę prokuraturze. Będzie wywiad środowiskowy, ojciec również zostanie wezwany na przesłuchanie no a później sprawa. Jeśli natomiast nie chcesz iść z tym do prokuratury to załóż sobie Niebieską Kartę.

Gość Smutna Dalia
Aha, twoja matka i ewentualne rodzeństwo lub inni domownicy mogą być przesłuchiwani w charakterze świadków.