Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska paniusia

kogo lubicie na kafe?

Polecane posty

ja wcale nie wsiadłem specjalnie na przystojniaka...po prostu nienawidzę lanserstwa i tyle...ile to on już założył tematów typu ,,czy podobam się wam kobiety,, no raz można dać taki temat ale nie 10...na mnie też wjeżdżali praktycznie za nic...i nie mam o to nikogo pretensji...

Gość zwykła szara istota
a ja lubie, wrecz uwielbiam XENIE 1000 ona umie robić porzadek na forum i w zyciu !

Gość mruczęęę
taki typek co uważa się za przystojnego,ale nie jest

to taki koleś o nicku ,,przystojniak jakich mało 81,, uważa się za super przystojnego i twierdzi że podoba się każdej lasce...a do ideału męskiego piękna trochę mu brakuje...ciągle zakłada topy typu czy podobam się wam kobiety...itp myśli że jak laski na kafe zobaczą jego foty to mu popuszczą szpary...

troszkę jakiś wypaczony ten przystojniak a na dodatek narcyz i jeszcze w samouwielbienie popadł może doradźcie mu jakiegoś dobrego psychiatrę :P

ja lubie bardzo komiczne,kameche:):) zawsze szczery i...ktos jeszcze nie pamietam. reszte tak srednio na jeza kojarze, jeszcze nie moge sie wypowiedziec

o hejka maszin...słyszałem a raczej czytałem że masz jakieś problemy z kompem...moge ci pomóc coś na temat kompów troszkę wiem...

powiem wam że kimkolwiek jest ten niby przystojniak za nic bym na niego nie poleciała nie lubię facetów którzy spedzają przed lustrem dłużej czasu niż kobiety:P wole tych bardziej naturalnych i meskich:)

o i zagościł nas swoją obecnością przystojniak :-D mówiłem że kolo robi to na serio...rzata małgo jeszcze musisz dużo chleba zjeść aby zrozumieć facetów...:-)

do przystojniaka jesli chciałeś sobie coś przeleciec to polecam jakąś oborę bo kobiety to nie mięso na przeróbkę -matołek z ciebie

rzata małgo jeszcze musisz dużo chleba zjeść aby zrozumieć facetów... haha:classic_cool: wiesz, ja tak sobie wmawiam, bo przystojniak nieźle mnie cisnął przez jakiś czas :O:classic_cool: