Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska paniusia

kogo lubicie na kafe?

Polecane posty

hmm...są takie typy facetów którzy myślą że są piękni...ale te braki pozwala uzupełnić dobry wózek...zamień przystojniaku passata na alfa romeo spider...albo mój znajomy może ci pożyczy porsche panamera...jest w automacie a więc nawet byle łoś nim pojedzie...:-D

skoro nikt go nie chce to niech sobie dobrze robi pewnie pcha właśnie w kaloryfer tylko nie tę część ciała co powinien hahhhhahah

widzę że srebrny pyłku myślisz sensownie tak powinna myśleć kobieta która się szanuje i ma swoją wartość...bo większość kobiet leci na takich co ma dobry wóz i kasę...

Gość mruczęęę
to już wiemy że przysojniak jest z suwałk, z zapadłej dziury.brawo

takich jak on mogę mieć na pęczki tylko po co wole konkrety a nie jakąś jazdę bez trzymanki co się skończy załapaniem jakiegoś syfa bo skąd wiadomo co on posuwa hahhahahahha współczuje każdej która z nim była

to wytłumacz mi kolego czemu wyrywasz laski na kafe skoro każda dupa na ulicy jest twoja??? a na śląsku passatem kombi to byś furory nie zrobił...tam trzeba mieć betę co najmniej z 200 km...albo jakieś porsche... raczej wozy z wyższej półki bo na śląsku zobaczyć ferrari to nie jest aż taka trudność...sam widziałem już 3 razy californię...no i 599 GTO!!!:-D ja jako mechanik do passata nic nie mam...dobry wózek pakowny silnik dobry...ale zależy jaki masz model...bo mi się szczególnie podoba b5 i ten najnowszy passat cc...

Gość mruczęęę
srebrny pyłek a fote jego widzialas? uwierz ze nic nie posuwa:O

no to się ciesz bo na śląsku to byś nic nie wyrwał...ale to że laski jak to ująłeś rozkładają nogi przed passatem świadczy tylko o tym że ludność na podlaskiu jest biedna i nie stać ich na dobre wozy...w sumie w tym województwie jest jedno z największych bezroboci...

czy wyście zgłupieli doszczętnie normalna kobieta nie leci na auto i kase tylko takie z burdeli lub te które tam by chciały pracować ale konkurencja za duża hahhha żal żal żal mi was bardzoooooooooooooooooooooooo:P

Gość dobra nie onanizujcie sie nim
:classic_cool: