Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki..jeden_

Ma ktoś tak?

Polecane posty

Gość dojrzala pomarancza
Alee napadłyście na niego. chłopak sie stara cos zrobić to widać. może trochę nieporadnie się do tego zabiera. Może należy wprost a nie podchodami

Gość taki..jeden_
Nie nieporadnie. Ja po prostu chcę normalnie dalej żyć. Moje wypowiedzi wynikają co najwyżej z niezrozumienia takich osób, zresztą nie ja jeden tak myślę, poczytajcie posty. Taka..jedna_zły to ja jestem na siebie, bo nasza znajomość zawiązała się w nieodpowiednim czasie. Ale człowiek jest tylko człowiekiem i uczy się na błędach. Pozdrawiam.

Gość dojrzala pomarancza
mnie sie wydaje ze musisz z nia pogadac dobitnie. nie daj sie splawic. niech sie okresli. jasno postawic sprawe albo tak albo siak. wtedy zobaczysz na czym stoisz na pewno.

Gość apallalalal
mam tak samo, tylko to on ma mnie chyba wd... :( siedze i rycze, tez nie ma kiedy pogadac

Gość koles bez dwoch zdan
dlaczego w nieodpowiednim czasie

Gość flexw
a głowa ja nie rozbolała?

Gość taki..jeden_
Do apallalalal: Może Ci się tak tylko wydawać. Mam nadzieję że to nie ja. Do dojrzałej pomaranczy: Wiesz pali licho już o mnie. Porozmawiam z nią niedługo, bo trochę mi już głupio. Mądrze mówisz, ale czy dojrzała pomarańcza jest zawsze smaczna?;p

Gość apallalalal
wyslalam mu smsa czy lubi sie bawic ludzmi odpowiedz: nie znow cisza

Gość dojrzala pomarancza
mezczyzna musi byc konkretny ja ie jestem juz smaczna ze wzgledu na mnostwo zmarczek

Gość taki..jeden_
Widzisz apallalalal, w życiu nie zawsze jest prosto, jasno, klarowanie. Zwłaszcza jeśli chodzi o bliższe relacje damsko-męskie. Jedni grają od razu w otwarte karty, inni nie. Może ten Twój znajomy chce Cię sprawdzić, mieć pewność co do Ciebie, a może faktycznie się bawi. To wyjaśni tylko szczera rozmowa, jeżeli jesteście oboje do niej gotowi. Pamiętaj, każdej akcji musi towarzyszyć reakcja. Pozdrawiam.

Gość apallalalal
wiem, ze nie wszystko jest ladne, mile i klarowne. to moj temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4601243 dodam, ze wspominal kiedys, ze nic nie moz emi obiecac bo nie wie co bedzie, to bylo z miesiac temu, teraz nie dazy do spotkania, ja che pogadac, napisalam mu ze mam problem, ale chyba to olal.

Gość taki..jeden_
Gość odreagowuje na Tobie swoją złość i tyle. Albo na na boku inną dziewczynę. Tego na 100% nie wiesz. Odpuść i daj sobie czas. Zobaczysz jak zachowa się. Jeżeli zależy mu na Tobie, to odezwie się. Pozdrawiam.

Gość taka..jedna_
Potrzebowałam się od Niego uwolnić. Mam nadzieję, że kiedyś to zrozumie i mi wybaczy...