Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstręciak

ostateczne pytania okołoseksowe !

Polecane posty

Gość wstręciak

DAWAĆ Z GRUBEJ RURY JAK MYŚLICIE A NIE JAK WYPADA 1. jaki jest najlepszy przedział na pierwszy raz dla a) dziewczyny b) chłopaka 2. do którego roku życia wypada mieć pierwszy pocałunek za sobą? 3. jaki jest najlepszy wiek na a) urodzenie dziecka b) zostanie ojcem 4. najlepszy przedział wieku na małżeństwo? 5. od którego roku życia już nie wypada uprawiać seksu

Gość Poznanianka_26
Aleś sobie temat chłopie wybrał... 1. a) i b) 18 lat - bo jest się wówczas dorosłym w świetle prawa, choć w praktyce wiadomo, że różnie to bywa; 2. do 18, 19 roku życia, ogólnie do matury tak myślę; 3. a) 30-35 lat - wtedy ponoć dzieci rodzą się inteligentniejsze; b) 35 lat 4. od 70 roku życia, choć ja generalnie uważam że jak ktoś ma ochotę i siły to niech to robi do śmierci.

Gość woman who eat her drink
3. Im wcześniej tym lepiej, byle nie za wcześnie. Chyba 20-25 to najlepszy wiek z największymi szansami na w pełni zdrowe dziecko. @ Poznanianka_26 W wieku 35 lat ciało człowieka zaczyna się już starzeć, więc to na pewno nie jest dobry wiek na spłodzenie dziecka.

Gość Poznanianka_26
Woman - no może. Ja szczerze mówiąc jestem wciąż dziewicą, to mogę się nie znać (i wiadomo, że w tej sytuacji nie myślę o dzieciach). Podałam taki wiek na podstawie sytuacji w swojej rodzinie.

1 a i b od 18 lat 2. do 18 roku życia 3. a -z punktu widzenia medycyny to od 18 do bodajże 24 roku życia ciąża i poród przebiega najłagodniej i ciało jest najlepiej do tego przystosowane osobiscie uważam, że najlepiej urodzić dziecko między 25-30 rokiem życia b - 27-35 4. 30-35 5. 70