Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrrrjjajjjzjza

Czy sa tu ludzie ktorzy po kilku niezdanych egzaminach na prawko mieli przerwe??

Polecane posty

Gość abrrrjjajjjzjza

Ile razy potem jezdziliscie po miescie czy po placu, zdaliscie potem?

Gość ciekawaaaaaaaa
ja

Gość kiskeddddddddddd
ja wlasnie mialma miesiac przerwy po 3 niezdanych wykupilma 3 godziny po miesicie i dwa manewry i spoko przeciez ile mam jezdzic egzamin to wiesz trzeba miec szczescie

Gość ciekawaaaaaaaa
jeszcze nie zdałam. Mam dwuletnią przerwę ale wybieram się dopiero na wiosnę.

Gość abrrrjjajjjzjza
ciekawa a wiecej szczegolow? Bo ja nei wiem wiesz jezdzilam dwa razy jezdze dobrze ale zawsze cos mozna sknocic a egzamin to loteria

Gość moeooeeeeeeee
ludzie a po co przerwy robicie? przeciez to wam tylko sprawe komplikuje nie lepiej isc za ciosem?

Gość abrrrjjajjjzjza
ale jak mials przerwe i jezdzilas, Kurcze bo aj nei wiem ile sobie dokupywac bo wiesz zjade i ejst ok a naspnego dnia jade i bledy

Gość ciekawaaaaaaaa
moja przerwa wynika z ciagłych przeprowadzek- taka praca. Zdecydowałam ze jednak trzeba skończyć to co się zaczęło i na tak w lutym zapisuje się na teorię a późnej jazdy.

Gość abrrrjjajjjzjza
wiesz ja zdaje w Pile i obserwuje ze tma ciagle oblewaja ale moze ja to zle widze a jak sie przeprowadzasz to z WOrdu przenosisz papiery tak?

Wykup sobie kilka godzin przed egzaminem, ja tak zrobiłam, ale w międzyczasie jeździłam z ojcem, nielegalnie bo bez prawa jazdy, ale nie polecam, bo więcej stresu się najadłam niż skupiałam na jeździe.

Gość abrrrjjajjjzjza
wiesz ale ja przed kazdym egzaminem wykupuje kurde i nei zdaje tych egzaminow to jest bledne kolo

Gość ciekawaaaaaaaa
mi już minęły dwa lata więc papiery przesyłają z word-u do jakiegoś tam urzędu transportu dróg czy jakoś tam. W każdym bądź razie to jakieś archiwum czy jakoś tak. dzwoniłam do nich i muszę przesłać im tylko adres tego wrod-u to oni sami mi prześla.

Gość abrrrjjajjjzjza
u mnie wiesz problem jest taki zez ja nei mieszkam w tym miescie gdzie egzamin jedziemy w kilka osob L ka i kazdy swoje jezdiz a wiesz to czasami ejst tak ze neiktore mijsca znasz na pamiec a czasami robisz bledy bo nei bylas w danym miejscu na lewoskretach czesto robie byki

Gość ja mialam wczoraj
pierwszy egzamin... oblalam na miescie :( za miesiac nastepny egzamin ale godzin nie bede wykupowac i tez pewnie nie zdam