Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz

...:::MAJ 2011 jest już ktoś?:::...

Polecane posty

Gość penelopa kruz

:)

Gość dwwe
ja bardzo bym chciała móc się tu wpisać...ale wszystko wskazuje, że muszę poczekać :(...może w czerwcu się uda...a tobie Gratuluję!! :)

Gość penelopa kruz
na pewno się uda :) zobaczysz...🌼

MIS IE KOCHANE UDALO,,,,przytrzymac go nogami....HIHIHI..SMIEJE SIE OCZYWIŚCIE............NOI MAM SWÓJ 8 TYDZ......JUPI........WIĘC SPRAWA OCZYWISTA...RODZIMY W MAJU 2011.DLATEGO SIĘ WPISUJE, CHOCIAŻ PODOBNY TOPIK JUZ ISTNIEJE.............

penelopo..........w którym tygodniu jesteś, podejrzewam, że w podobnym do mojego................skąd jesteś?

już istnieje? kurcze nawet nie wiedziałam... z bety wyszło 4-5 tydzień.hmm, a mi coś to nie pasuje;) może mam po prostu wysoki poziom HCG. jestem ze śląska .

u mnie pewnie gdzies 3 moze 4 tc doladnie nie wiem. lekarz powiedzial mi ze jeszcze za wczesnie na badanie i ide dopiero 27 wrzesnia. Ostatnia @ mialam 12.08 robilam 4 testy - pierwszy negatyw - za wczesnie, drugi z minimalnie widoczna druga kreska a kolejne 2 pozytywne ;) mam powiekszone piersi (sutki ogromne :O ) heh brzuszek pobolewa ale znosnie duzo sikam i nie moge w nocy jakos sie w lozku ulozyc wy tez tak macie?? chwilowo zgaga mi odpuscila :) )))

Ja może nie miałam wysokiej bety, ale miałam baaaaardzo duży przyrost. No i na USG w 10 tc bliźnięta wyszły ;) Teraz już 17 tc ciągniemy :) Spokojnej ciąży dziewczyny :)

Trelevinaaaa-------> no to podobnie jak u mnie, ja ost. @ miałam 14.08 :) dziś umawiam się na wizytę mam nadzieję, że już coś będzie widać :)

no widzisz :) jestesmy mniej wiecej w tym samym momencie, bierzesz juz jakies witaminy ?? Bo tyle sie naczytalam... i nie wiem co robic.. nie zaleca sie jesli lekarz nie stwierdzi ze nalezy brac..

nie, na razie nic nie biorę oprócz kwasu foliowego ( ok 2 miesiące ) ja dop. dzis umawiam się na pierwszą wizytę i pewnie po tym będę mieć skierowanie na badanie krwi i z wynikami znowu do lekarza, i wtedy lekarz zadecyduje czy czegoś mi trzeba. :) długo się staraliście?

w sumie drugi cykl staran i to tak ostro bo juz w kazdy plodny nie odpuszczalismy :) ja to pelna obaw jestem.. niby wszystko proste ale im wiecej czytam tym bardziej sie obawiam o zdrowie dziecka itd.. mysle ze wiesz o co chodzi.. Staram sie zdrowo odzywiac itd nie pije oczywiscie i nie pale ale zawsze mam co do czegos watpliwosci... a Ty pracujesz?

tak na razie pracuję;) dobrze, że mam koleżanki, które urodziły, więc mam kogo się pytać, bo ludziom, którzy piszą na wszelkich forach, nie zawsze można ufać:) ja tez jestem pełna obaw, to normalne, tym bardziej, że jak nie wiedziała, popijałam i paliłam...

NO KOCHANE..............JA MIAŁM OSTATNIĄ @....29 LIPCA, WIĘC 13 WRZESNIA jak byłam u gina to zrobił mojemu maluszkowi fajna fotkę, bo było juz tętno......pelelopo.....z bety tez wyszło mi 4-5 tydz......ale to bzruda .........lekarz powiedział 7-8 tydzien jak byk...po usg...................................

więc sie razem tu wspierajmy, może ktoś dołączy......jakas majówka...............ja jestem z Bielska-Białej a to moja II ciaza..........z przerwą 13-letnia.....no coż......tak się zdarzyło.........

26 :D pierwsza ciąża. pierwszy cykl i boooooooooom , nie przypuszczałam, że tak szybko się to stanie, patrząc na moje koleżanki, którym zajmowało to ok. pół roku:( a Ty skąd jesteś:>

z kujawsko pomorskiego mieszkam 40 km od torunia a Ty???? Wiesz ja jak sie naczytalam o staraczkach, o tych parach ktorym latami miesiacami nie wychodzi to bylam przerazona no i zdziwiona :O jak to tak ciezko zajsc w ciaze ?? i dlatego nawet juz pozniej nie myslalam ze sie tak predko uda,... i zastanawialam sie jak te wszystkie kobiety wpadaja te mlode nastki.. no przeciez nie kazda ma akurat plodne dni jak nadzy sie okazja... no i zastanawialo mnie jak moze peknac prezerwatywa.. bo tyle czasu z mezem uprawialismy seks z zabezpieczeniem (przed slubem) i nie zdazyla nam sie Wpadka ... hmm no ale to temat glebszej dyskusji ja tez pracuje, tzn prowadze dzialalnosc gospodarcza, gabinet kosmetyczny i dla mnie wiaze sie to z zamknieciem "biznesu" ale wcale nie zaluje ciesze sie ze bede mogla sie calkowicie oddac dziecku i mezowi :)

no tez się nad tym zastanawiałam i w związku z tym, zaczęliśmy próbować:) a że na luzie do tego podeszłam kompletnie to i wyszło jak wyszło:D jestem ze stolicy śląska ;) długo już po ślubie? pij sok marchwiowy i jedź orzechy włoskie dziecię będzie miało lepszą cerę:D

wlasnie o to chodzi ze nie.. slub mielismy 19 czerwca ;) hehe a ze nie chcielismy czekac z dzieckiem do 30-tki zaczelismy sie starac od razu :D:D:D ale podstawa to wyluzowac bo jak sie mysli o tym za wiele to nic nie wychodzi :( ja do lekarza dopiero ide 27/09 juz sie doczekac nie moge ;)))))

noi i kwas foliowy...............z witaminami obowiążkowo mamuski...............no taka mam rożnice..............nad wczasach.....poszaleliśmy na maxa.......mamy teraz przeprowadzke do nowego domu wiec chyba zgodnie obyczajami.......nowy dom- ....i maluszek...........ale sie ciesze........mowie wam...............mam 35 lat..ale wcale na tyle sie nie czuje..............maluszek odjal mi chyba z 10 lat............

kwas biorę ok 2 miesiące , na razie więcej żadnych witamin nie biorę dopóki lekarz nie zaleci. ja już ponad rok po ślubie, nie chciałam od razu się starać:) tylko poczuć 'magię' małżeństwa:D jesteście ciumkające? wiecie o czym mówię? fasolka, rączulki, staranko itd?:D bo ja absolutnie, nie;] tez jestem ciekawa kiedy będę mieć wizytę, o 13 mam zadzwonić. rodzice już wiedzą? bo u mnie na razie wie rodzeństwo, rodzice, teściowie i najbliższe koleżanki.

u mnie oczywiście skakajaca pod niebo córcia karolina, maz....no bo jakby inaczej........i obie mamuski.......noi i w pracy co druga osoba............poza tym reszta pod koniec4 m-ca.......jak spuchne troche.......

mam nadzieje ze ciumkanie nigdy mnie nie dotknie.. nie chce byc przewrazliwiona mamuska z pieluszka i kupeczka wrrr o zgrozo co to to nie!!!! A co do kwasu ktory zazywacie bo ja bralam zwykly folik ale musze dzisiaj cos nowego kupic :) ?