Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz

...:::MAJ 2011 jest już ktoś?:::...

Polecane posty

Cześć. Ja też jestem w ciąży według moich obliczeń (bo wizyta za tydzień) termin na 22-24 maj. Też pobolewa mnie podbrzusze, ale niby to normalne. Pozdrawiam

nie, w końcu nie byłam, zobaczymy czego się dowiem 27 i czy będę musiała powtórzyć. nie mogę się już doczekać:D mam zero jakichkolwiek objawów, ale biust boli mnie tak, że leżenie na brzuchu odpada kompletnie :(

U mnie po malutku ;) tez odliczam czas do poniedzialku zeby isc do lekarza i sie dowiedziec wszystkiego co mnie interesuje :D u mnie juz zimno czuc juz nadchodzaca zime :/ czuje sie malo wiele aczkolwiek wczoraj i dzisiaj rano poczulam pierwsze mdlosci.. mam nadzieje ze szybko mina :)

HEJO......MAMULKI........ja od wczoraj katar okropny........ponoć homoopatia może być.....a na ból głowy można APAP.......mówiła w przychodni lekarka.............szok.z nosa mi się leje....czerwony jak u mikołaja .............ech......przeziębienie .....wkoncu mnie dopadlo..no ale cóż..wkońcu praca z LUDZMI..........a jak tam u was kochane????

Uuuu ENI_35 uwazaj na siebie.. mnie po sobotnim weselu tez cos bralo (bo zmarzlam) ale samo przeszlo. Dbaj o siebie. DO kiedy masz zamiar pracowac ??

Widzę, że przeziębienie Was dopadło:( uważajcie tam na siebie dziołchy. ja wczoraj mówię do męża, położę się na chwilkę ..była gdzieś 17sta, obudziłam się na usta, usta :D masakra jak nic:) kurczę oglądam sobie ciuszki, wózki itd:P chyba trochę za wcześnie:P ale nie mogę się powstrzymać:) a eni chyba ma zamiar pracować do samego końca.:)

Ja dzisiaj chyba szybciej zamkne i uciekne do domu pod koldre :) jakos tak mnie muli spiaca jestem strasznie :O zzz Ja do konca roku pracuje potem niestety koniec :(

TAK KOCHANE....ja do końca bym sobie tak chciała............. jak juz jest człowiek na L-4 to wypłata marna................ide do apteki niech mi dadza cos na ten katar....bo zwariuje

HEJ...A CO TU TAK CICHO...........? zakupiłam krople do nosa oczywiście homopatyczne, bo innych nie możba...i juz mi lepiej się oddycha..................przynajmniej nie smarkam klientom......przy biurku./.........hihihihiih........

Czesc dziewczyny:) Czuje sie ekstremalnie zmeczona:( Wczoraj i przed wczoraj spalam kiedy tylko byla okazja. Mojemu synkowi wyszedl 1 zabek:)

Hej dziewczyny :) jakos chyba jesien daje sie we znaki albo ciaza :( sennosc mnie dopada brak sil i ochoty na cokolwiek :/ mnie znow piersi bola juz sa tak nabrzmiale ze uuuuf no i w brzuchu cos sie roi ;) heh a jak u was?? Gratulacje dla pierwszego zabka :)

:) ogolnie kosci mnie bola, stawy szczgolnie kolana czuje sie jak stara baba pewnie jakis jesienny reumatyzm hehe cokolwiek zjem czuje sie strasznie pelna i wogole z duzo zjesc nie moge:(

ja odliczam dni do poniedziałku, nie mogę się już doczekać:D będzie już bić serduszko:)❤️ nie mogę spać na brzuchu i bardzo nad tym ubolewam:( moje bóle jakoś ustąpiły, także bardzo się cieszę:) mąż każe mi słuchać już muzyki klasycznej hehehe mam ubaw, bardzo się przejął rolą, nie pozwala mi dźwigać nawet suszarki z ubraniami:D ewelinka, na kiedy Ty masz termin mniej więcej z własnych obliczeń?

ja spalam na brzuchu az do konca ciazy, dopiero po porodzie na plcach z powodu bolu piersi :( tu leci tam leci nie wiadomo jak sie ulozyc

Gość izazsynkiem
hej Dziewczyny z moich obliczen wynki ze termin bede miała na 26 maja ale wszystkiego dowiem sie za tydzien w czwartek o ile wizyty nie bede musiała przełożyć bo nie wiem kto zostanie z Moim 5 miesiecznym Synkiem wszystko zalezy od ego jak maż bedzie pracował :)

Gość izazsynkiem
penelopa kruz heh ja tez czasami włoczyłam sobie muzyke klasyczną ale to w 3 semestrze bo dostałam od położnej taką broszurke z pampersa i do tego była dołączona płyta :) ehh u mnie teraz nie da się nie dźwigac bo musze nosic Synusia którego nie sposób nie wziąć na rączki bo ma tylko 5 miesięcy :)

iza szybko synek zostane starszym braciszkiem:)troszke ciezko o dobry odpoczynek w ciazy opiekujc sie malym dzieckiem rownoczesnie, ale rozwiazanie super oboje sie beda razem chowac , raz przejdziesz przez pieluchy itd bedze sie mial maly z kim bawic i nie bedzie rozpieszczony:)

moj ma 8 miesiecy i wazy jakis 11 kilo, moj 5 latek wazy 19 kilo i tez wola na raczki a jak nie na raczki to na kolanka i przytulac sie caly czas chce ale juz wie ze dzidzia jest w srodu i nie mozna po mamie skakac caly czas mowi nie chce dziewczyny nie lubie dziewczyn i mowi do brzucha chociaz jeszcze nie bardzo wierzy bo brzuch jeszcze plaski ja deska heheh

Gość izazsynkiem
heh :) nom nie wiem czy tak bedzie do konca z tym rozpieszczeniem :) ze Sebastiankiem na początku razem spalismi mąż i ja po bokach a na srodku Synuś teraz już jest corac wiekszy i gdzieś od 2 miesięcy sam śpi w łóżeczku ale i tak na noc łóżeczko przybliżamy do siebie i śpimy koło niego :) a teraz jak przyjdzie drugie to nie wiem jak bedziemy spac :)

Hej penelopka :) cos umilklas :D ja z obliczen wedlug jakiejs metody Naegelego czy cus w ten desen mam na 19maja (Swietna data- dzien urodzin szwagra i cioci ) :):) A Ty na iedy?? bo wedlug tego N** liczy sie od dnia ostatniej miesiaczki plus tydzien i 9mcy allle zobaczymy co powie lekarz.... Iza no tak z malym dzieckiem nie da sie odpoczac a 5-miesieczny bąbel potrafi dac w kosc ;) Jestes w ciazy przez przypadek czy planowalas jedno po drugim?? jaki mialas porod z synkiem?? Elcia kochane masz dzieciaki :D

Gość izazsynkiem
hehe to fajnie ale ten osmiomiesięczny też chyba za duzo nie rozumie :) mÓj Synek to mały grubasek lubi jeść ma 5 miesięcy i ma już 9 kg ok:) bo jak byliśmy z Nim na szczepieniu i miał 18 ytg to ważył 8,300 :)

Gość izazsynkiem
Trelewinaaaa tak nie dokonca planowałam Mój Maż chciał noi sie nie zabezpiczalismy :) ja nie byłam przekonana aczykolwiek mówiłam sobie że nie bedzie źle i ze damy rade :) Synek bynajmniej bedzie miał siostrzyczke lub braciszka :) poród miałam długi i męczący wody odeszły mi o 3:35 w nocy a Synka urodziłam o 17:55 i to jeszcze przez cesarke :) bo najpier nie szło mi rozwarcie a jak zaczeło to dopiero o godzinie 14 miałam 5cm i wtedy mąż dopiero mógł wejść na porodówke po 5 cm idzie juz szybciej zanim maż przyjechał jż miałam 7 i zatrzymało sie na 9 cm a dopiero mogłam przeć przy 10 cm taka juz byłam żmęczona że miedzy skurczami przysypiałam na koncu stwierdzili brak postępu porodu i lekarz stwierdził że cesarka

oooo matko to sie umeczylas :( tyle godzin :( dlugo dochodzilas po porodzie do pelni sil?? jakby co to jestem ewelina :D

Gość izazsynkiem
Znieczulona byłam od pasa w dół czyli cały czas byłam świadoma wszystkiego ale nic nie widziałam bo przed sobą miałam parawan :)

Gość izazsynkiem
w miare szybko ale po tym znieczuleniu od pasa w dół nie mozna wstawac przez 24 h a jak wstałam to myślałam że umre miałam cewnik i masakrycznie sie chodziło a tak ciagły te szwy :0 mówi sie ze najlepiej sie rodzi siłami natury bo szybciej się dochodzi do siebie dziewczyna która urodził o 16 siłami natury juz po 2h normalnie chodziła i mogł jeść a ja nic nawet Synka na ręce nie dostałam bo twierdzili że jeszcze za słaba jestem nawet do karmienia mi Go nie dali więc biedny dostałżółtaczke i lezał pod lampami

Gość izazsynkiem
Ale dałam rade jak już mi zdjeli cewnik to było lepiej ale ze wstawaniem miałam duzy problem bo tak mnie pod brzuchem bolało

8 miesiecy to malenstwo,, caly czas zajety raczkuje na podlodze staje wszystko zrzuca z mebli sprzatam dopiero jak idzie spac i rano od nowa to samo, moj tez dosyc grubiutki jest a starszy to chudzielec:) my tez spalismy z malenstwem ale juz mialam tego dosc wiec oduczlismy go i teraz spi w lozeczku w tym samym pokoju co my:) nie myslalam o tym co bedzie jk drugie malenstwo si pojawi czy kupic 2 lozeczko itd, wiem ze kupie wozek blizniaczy zeby sobie obydwoje siedzeli wygodnie, ja tez mam brata rok i miesiac starszego mama mowi ze w tamtych czasach trudno bylo o wozek dla blizniakow wiec ja w wozku siedzialam a on biedak szedl przy wozku , lozeczko mialam swoje przy jego lozeczku podobno na wzjajem sie w nocy budzilismy i ogolnie poczatki byly trudne ale tylko te poczatkowe poczatki:)