Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ononoonionowo

Książka. co o niej myślicie

Polecane posty

Gość Ononoonionowo

No i stało się zostawiła mnie :( ciężko chce to przelać na papier co o tym myślicie. Ma to mięć forme swoistych przemyśleń pamiętnika. Chciał bym jakieś szczere opinie http://wklej.org/hash/83d621cd720/

Gość kevin321
smutne ale dobre

Ładne. Powodzenia w wydaniu jakby co. Wpadnij na forum wydawnicze na gazecie.

Gość furta
szczerze ? wiem ,zę wydaje ci sie to jedyne w swoim rodzaju , bo piszesz prosto z serca - ale nie ma w tym niczego . proste zdania , lapidarne określenia dobre sa jeśli kryja za soba jakąs prawdę , cos co wymaga powolnego odslaniania - a tu klops . oczywiście ,mozesz to wydać - ale wlasnymi środkami :) popracuj nad stylem . i zastanów sie czy chcesz pisać dla samej przyjemności pisania - czy masz coś do przekazania .

Gość Ononoonionowo
Nie ma to być to jakiś hit bardziej utapiam swoją w tym rozpacz smutek i żal. :( 20 lat na karku nie będe pisał jak mickiewicz itp proboje zachowac cos swojego cos co pozwala mi sie trzymac cos co jest naprawde szczerze i temu prosze o opinie

Gość skadi
trudno oceniac sam pomysl, napisz...i szczerze ocenimy wtedy

Gość aquariuss
Lepiej... zacznij trenować, siłownia, kondycja, zacznij się uczyć, języków itp po 6 miesiacach inteswynego treningu znajdziesz sobie lepszą panienke i możesz wtedy jej się pokazać i niech zazdrości. Ja tak zrobiłem i czuje się wyśmienicie :D:D:D