Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamma

Basia, Hania, Zosia

Polecane posty

Gość przyszła mamma

Które z tych trzech podoba wam się najbardziej? -------------------

mi sie wszystkie podobają, ale Basia mi się dobrze kojarzy z takimi ciepłymi osobami, kochającymi swoją rodzine

Gość przyszła mamma
Tyle, że teściowa jest Basia więc by wnusia nosiła imię po babci. Mnie się podoba, teściowa też zadowolona tylko mąż się na to trochę krzywi. Bardzo podobają mi się takie imiona i nie wiem na które się zdecydować.

no Basia tez mi sie podoba ale ostatnio źle mi się kojarzy :o u mnie pod domem na plac zabaw przychodzi taka 5 letnia Basia z dziadkiem i ten dziadek nic nie robi tylko takim tubalnym głosem po niej jedzie: BARBARA!!! zostaw to!! BARBARA!!! nie ruszaj tego :o no nie moge tego słuchać :o

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hania :)

Gość przyszła mamma
Czyli jak na razie 3 Hanie, 2 Basie i 1 Zosia.

no coś w tym jest ze zosia to ostatnio popularne imie :/ zanim jeszcze zaczelismy starac sie o dziecko imie dla dziewczynki bylo wybrane a teraz sie ookkazuje ze strasznie dużo dziewczynek akie imie otrzymuje. no coż nasza Zośka bedzie pewnie jedna z 10 w klasie, ale pociesza mnie fakt ze u nas ostatnio to same chlopaki sie rodza :P. ale Hania tez mi się strasznie podoba :)

Gość luska.s
Wszystkie niestety podobają mi się tak sobie Zofia - Zosia może ładnie, ale potem będzie Zochą czy Zośką, a za to podziękuję.. do tego ostatnio bardzo popularne(11 miejsce wśród imion żeńskich nadanych w 2009 roku) Hania - dla mnie trochę za cukierkowate, poza tym popularne (17miejsce w ubiegłym roku) i bardzo podobna do Anny, która jest imieniem oklepanym do bólu.. Barbara - z twoich propozycji wydaje mi się najlepsza, najbardziej mi się podoba i jest najmniej popularna (dopiero 47 miejsce nadań w 2009) podsumowując wybrałabym Basię.. no ewentualnie Hania, ale na pewno nie Zosię

Gość muklukowa
Zofia :)

Gość PRZESOLILAM:((
O BOSZE TRAGICZNE MASZ TE IMIONA , MOZE JESZCZE ANIELA , STASIA I WIESIA????