Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJB0B0

Poznalem super dziewczyne jednak jest problem nie jest dziewica

Polecane posty

Dla mnie porzadna to taka, ktora nie miala wczesniej faceta" to przykro mi ale nie pogadam sobie z tobą po prostu strata czasu :D na kogoś kto uważa kobiety za przedmioty używane bądź nieużywane ... może jak dorośniesz, kiedyś :D ?

małablądi wiesz mało już takich facetów na swiecie jak ty ktos kiedyś wygra los na loterii mając ciebie [zgłoś do usunięcia] DJB0B0 malabladi wiem, dzieki " a na dodatek sam ze sobą pisze :D dobry koleś :D

Gość DJB0B0
Dzieki.Jeden normalny glos tutaj. Prosze powiedz co bys zrobil na moim miejscu bo ona jednak mi sie podoba poza tym mysle ze mnie kocha-ostatnio plakala jak mowielm ze chyba nie mozemy byc razem.

Gość HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DJB0B0 a co bedzie jesli zdobedziesz ta pozadna i po krotkim waszym wspolzyciu okaze sie ze to nie ta wymarzona? zostawisz ja i nikt inny nie bedzie juz chcial uzywanej przez kogos panny :D a kto ciebie zechce jako towar z defektem:D?

Gość grrrrr
no ale dj miałeś jakąś laskę czy też nie ? Tylko bez ściem :P.

Gość zomek
małablądi - jestes w błędzie niestety: Ktora trafi na DJB0B0 bedzie tego zalowac dlugie lata.

Gość małablądi
nie on pisze sam z sobą tylko ja piszę do niego ale wy oczywiście musicie pojechac po gosciu bo ma swoje zasady; ja nie widzę w tym nic dziwnego że jemu to przeszkadza co ma zacząć związek i zastanawiać się czy ona go porównuje albo czy tamci byli lepsi, no sory ale ja go rozumiem tyle ze teraz większosć facetów to wogóle nie ma uczuć to im wszystko jedno

Gość DJB0B0
Malabladi dzieki dokladnie tak jest Ja mialem wiele dziewczyn ale zadnej nie pozwalalem na seks dopoki nie doszedlem do wniosku, ze to ta jedyna odpowiednia, ale zadna w koncu nie pasowala i musialem je rzucic

"A kto tak nie podchodzi. kto zechce miec uzywana dziewczyne bo nie pewny siebie facet" Hahahhahhaha, jasne, pewny siebie facet boi sie porównań, super tekst, to chyba PSUDO :D

Gość eyuioa
a Ty ile miałeś dziewczyn ? jeśli jesteś prawiczkeim to masz "prawo wymagać" dziewictwa ! skoro twoja potencjalna dziewczyna nie jest dziewicą i Tobie to przeszkadza, to nie widze problemu... bo to ze w wieku 26 lat miała dwóch partnerów nie świadczy o niej źle itd itp. a jeśli Ty już zaliczałeś dziwczyny wcześniej i wymagasz by ona nie uprawiała seksu to jesteś zwykłym dupkiem!

Gość małablądi
dlaczego zomek jeśli trafi na swoją dziewice to bedą szczęśliwi

Gość DJB0B0
Tak jestem prawiczkiem

Gość multimedia
Autorze, nie jestes juz gowniarzem, mozna wrecz powiedziec, ze jestes doroslym facetem... W zwiazku z tym podejrzewam, ze szukasz kobiety mniej-wiecej w swoim wieku... Niestety, widzisz, kobiety w Twoim wieku juz przezyly troche i zapewne kazda liczyla na to, ze "to ten jedyny", chcialy dobrze, a wyszlo... jak wyszlo (a to wszystko przez WAS!). Musisz liczyc sie z tym, ze kazda bedzie miala juz "cos" za soba. Powinienes byc bardziej otwarty i myslec nie tylko o seksie jako najwazniejszej rzeczy w zwiazku.

Gość małablądi
jejku prawiczek bez wiary ty wogóle nie wiesz o czym piszesz; miej na razie potem rzucisz nonsens przeciez ten człowiek ma uczucia emocje on nie szuka kogos na siłę

Gość DJB0B0
Czy ja chce wiele, po prostu żeby nie była przechodzona wystarczy sie nie puszczac i jest OK czy to tak wiele? Tyle kobiet to ścierki...

wystarczy sie nie puszczac i jest OK czy to tak wiele? literówka? :D wystarczy sie nie spuszczac i jest OK czy to tak wiele? :P

Gość niezłe jaja
27 letni zakompleksiony prawiczek... a co jak znajdziesz jakąś, prześpicie sie i coś nie wypali? zostawisz ją i też będziesz taką męską szmatą... żal mi takich ludzi jak ty Mam nadzieję, że to prowokacja, bo mało jest takich debili

Gość eyuioa
prawiczek bez wiary -> chyba masz niskie poczucie wartości skoro kierujesz się takimi stereotypami djbobo -> skoro przeszkadza Tobie to ze nie jest dziewicą to odpuść sobie! jeśli ją kochasz to nic nie stoi na przeszkodzie :)

Gość eyuioa
".. a co jak znajdziesz jakąś, prześpicie sie i coś nie wypali? zostawisz ją i też będziesz taką męską szmatą... żal mi takich ludzi jak ty " otóż to :D !!

Gość no i dobrze że nie jest dziewi
ą. Przynajmniej będzie z toba bo chce być z toba a nie dlatego że jesteś jedynym co się nawinął :classic_cool:

no to widać jak się wszystkie laski puszczają. W wieku 20 nie ma żadnej dziewicy. Wstyd!!! A Ty dj bobo nie bądź głupi podoba Ci się kocha Cię to nie patrz ile miała facetów tylko bierz ja i już. Nie bądź głupi bo będziesz żałował. Weź się gamoniu.

Gość eyuioa
o czym Ty w ogóle piszesz ! dla Ciebie stereotypem jest to, że facet nie powinien uderzyć kobiety!! człowieku pomyśl zanim zaczniesz pisać !

Gość PE-ER-O-WU-O
j/w

Kilka dni temu weszłam na to forum i nie mogę się opędzić od myśli ,że jedna osoba wymyśla takie tematy. Jest ich tu od groma. Fakt, nawet moim zdaniem autor nie jest zbyt inteligentny emocjonalnie, bo żyje stereotypem, może sie podświadomie boi ,że się w intymnej sytuacji z nią zbłaźni, nie podoła - pojęcia nie mam co siedzi mu w głowie,ale podzielił się tym z obcymi ludźmi bo może sam uważa że głupio robi. Dla zamachowca samobójcy tez jest jedna słuszna droga.... Autorze, jeśłi nie chcesz wyjść poza swoje ograniczenia to nie wychodź i nie rozkminiaj o tym bo to nie ma sensu.

"Na agresję fizyczną kobiet w stosunku do mężczyzn panuje przyzwolenie. W drugą stronę społeczny ostracyzm i pogarda" A kto z założenia jest silniejszy? Masz jeszcze jakieś pytania?

Gość grrrrr
tak naprawdę autor ma lat 12 - 14, nigdy się jeszcze nawet nie całował, ma prawdopodobnie trądzik i jest niewysoki. Prawdopodobnie ma starsze rodzeństwo skoro kojarzy kogoś takiego jak djbobo choć zapewne tylko z nazwy :P. Nie martw się: mutacja przejdzie to przestaniesz piszczeć a trądzik da się leczyć. Głowa do góry jak to w piosence z filmu 7 życzeń.

Gość martulka28
dziewice wygineły razem z dinozaurami