Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJB0B0

Poznalem super dziewczyne jednak jest problem nie jest dziewica

Polecane posty

Gość DJB0B0
Dziewczynom glupio pewnie ze wyszlo ze sa szmatami ale trudno... ja sie nie zmienie

Gość dwóch w wieku 26 lat to nie je
st źle, a długo była z nimi? Ty także mogłeś zakochać się wcześniej, co innego jakby miała dużo związków i do ego przelotne

"No i? Zatem kobieta powinna się trzymać jednego silnego faceta, a facet jako że jest silny moze roztaczać opieke nad kilkoma" No załóżmy, że masz rację. Ale widzisz, problem polega na tym, że niektórym tylko się wydaje, że są tacy silni...

Gość a dlaczego facet przystojny
wysportowany dorosły ktory juz nie raz posmakowal seksu z niejedna uswiadamia kobiete z ktora sie spotyka ze jak nie jestes dziewica to nie ma co sie spotykac??:(

Gość dwóch w wieku 26 lat to nie je
jest zakompleksionym hipokrytą :o

"Kilka dni temu weszłam na to forum i nie mogę się opędzić od myśli ,że jedna osoba wymyśla takie tematy. Jest ich tu od groma" Bardzo słuszna uwaga, dodam tylko, że autorem tego tematu jest ktoś o nicku PSEUDONIM :) Taki prowokacyjny i sprawiający wrażenie, że stworzony przez idiotę :) W 9 przypadkach na 10 to właśnie jego twórczość. Kilka (naście?) razy mnie wkręcił :)

Autorze, wychodząc z Twojego rozumowania każda kobieta byla jest lub bedzie szmatą, wiesz o tym? Bo fakt ze pojdzie z Tobą do łóżka ten tytuł jej nadaje.

MS ty w ogóle jesteś nie na czasie teraz mamy Cicho Baba, który przejął obowiązki po psedło

Bardzo słuszna uwaga, dodam tylko, że autorem tego tematu jest ktoś o nicku PSEUDONIM Taki prowokacyjny i sprawiający wrażenie, że stworzony przez idiotę W 9 przypadkach na 10 to właśnie jego twórczość. Kilka (naście?) razy mnie wkręcił Ale popatrz, nadal się dajesz wkręcać. A temat rzeczywiście jakby ktoś mało sprytny go napisał :)

fakt lusia psedło wyczuwa na kilometr a i on nie wytrzyma jak przypadkiem jej nie podtuczy

Gość DJB0B0
Jesli pojdzie ze mna do lozka i zostanie zawsze ze mna to nie bedzie szmata tylko prawdziwą kobietą!!!!

Fuck! Teraz mi to mówisz?! kara za nieobecność musi być :P

Jesli pojdzie ze mna do lozka i zostanie zawsze ze mna to nie bedzie szmata tylko prawdziwą kobietą!!!! ---- > i po co ja się denerwują tą głupią prowokacja, no po co :D

Gość do dobrze
bez dobrej preszlosci nie ma przyszlosci. poza tym moze tych dwoch to byli panowie na jedna noc. kobiety dzisiaj maja czesto parszywa przeszlosc

"kara za nieobecność musi być " gdzie odbędzie się kolejny napad na topik? na wszelki wypadek chcę podpisać obecność, żeby potem nie być rozczarowana, ze za nieobecność (której nikt nie zauważył) nie spotyka mnie kara ;-)

gdzie odbędzie się kolejny napad na topik? na wszelki wypadek chcę podpisać obecność, żeby potem nie być rozczarowana, ze za nieobecność (której nikt nie zauważył) nie spotyka mnie kara następnego napadu nie będzie ale w poniedziałek zamierzam założyć top: krzyż forever bo flauta spadła już z top 10 obecnośc obowiązkowa:P

Gość dziewczyna ktora nie jest
dziewica to szmata.

"Ale popatrz, nadal się dajesz wkręcać. A temat rzeczywiście jakby ktoś mało sprytny go napisał" A gdzie jest powiedziane, że nie można pogadać z pseudonimem vel dziką babą?:) "mało sprytny" - jakie to miłe :)

to myślenie też miałaś rehabilitować? opętał cię wstrętny demon ZSa

MS, wprowadzę Cie trochę w arkana terminologii otóż najlepiej gdybyś w imię naszej chęci obracania się w Twoim towazrystwie pzryjął naszą nomenklaturę identyfikująćą Pseudonima jako Psełdę, a Cicho Baby jako Baobaba W nagrodę za chęć pójścia w nasze ślady będziemy udawać, że będziemy udawać, że dużo jeszcze możesz się od nas nauczyć (po to, żebyś miał motywację logowania się pod nickiem Mało_stanowczy) ;-)

"opętał cię wstrętny demon ZSa" kurcze, nie było mnie tutaj i nic nie wiedziałam, ze on teraz współpracuje z demonem i przeciętnej użytkowniczce jest trudniej niż zwykle :-)

Drogi Autorze. wydaje mi się, że nie Tobie decydować, która kobieta jest "szmatą", a która nie. Tak jak i ja nie zamierzam oceniać Ciebie tak i Ty powinieneś się zastanowić, czy warto oceniać innych. Może ta, która tak wpadła Ci w oko myślała, że ten z którym idzie do łóżka będzie tym jedyny, tym na zawsze? Nie znamy swojej przyszłości i czasem podejmujemy decyzje, które w danej chwili wydają nam się słuszne. Zamiast radzić się ludzi na forum i obrażać kobiety, czy jak to mówisz szmaty powinieneś z nią dokładnie wszystko omówić i wtedy nie będziesz miał wątpliwości, jak postąpić. I tak mnie zastanawia, czy jeżeli jakaś Twoja siostra, najbliższa kuzynka, czy nawet matka miałyby, bądź już miały seks przedmałżeński też nazwałbyś je "szmatami"?