Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJB0B0

Poznalem super dziewczyne jednak jest problem nie jest dziewica

Polecane posty

Gość gdzietacyfacecisie
gdzie tacy faceci się chowają jak Ty?? sex to przyjemność z każdym facetem jest inna, dziewczyna musiała by być głupia aby czekać do ślubu z sexem... a co jesli trafisz na fajna dziewczyne w Twoim rozumieniu dziewice a sex z nia bedzie katastrofą?? ja spałam tylko z czteroma facetami z czego z jednym poznanym przez kolezanke przespałam się z nim w dniu kiedy go poznałam i potem przy nastepnym spotkaniu i powiem Ci, że to był najlepszy sex jaki miałam... a dziwka czy kurwa się nie czuje...

"MS, wprowadzę Cie trochę w arkana terminologii otóż najlepiej gdybyś w imię naszej chęci obracania się w Twoim towazrystwie pzryjął naszą nomenklaturę identyfikująćą Pseudonima jako Psełdę, a Cicho Baby jako Baobaba" Yes, my master :classic_cool: "W nagrodę za chęć pójścia w nasze ślady będziemy udawać, że będziemy udawać, że dużo jeszcze możesz się od nas nauczyć (po to, żebyś miał motywację logowania się pod nickiem Mało_stanowczy)" - teraz poważnie - nie wiem jak to robisz, ale takie teksty za każdym razem wywołują szczery uśmiech na moim marsowym obliczu :) To jest kwintesencja kobiecego stylu, no aż mi słów brakuje :) To też tak działa " w imię naszej chęci obracania się w Twoim towazrystwie" :) A teraz Ike zabije albo mnie, albo Ciebie :)

a Cicho Baby jako Baobaba o przepraszam mi terminologia: baobab nigdy nie przypadła do gustu i jej nie używam

A teraz Ike zabije albo mnie, albo Ciebie no bez przesady MS bez przesady przecież dobrze wiadomo, że luśkę :P

MS, tak przy okazji. Wyobrażenie sobie Ciebie z marsowym obliczem chwilowo przekracza moje możliwości. Czy nie pomógłbyś jakoś mojej wyobraźni i trochę siebie opisał? Chodzi mi o charakterystykę szczegółową :)

właśnie MS opisz siebie zrób dziewczynie przyjemność przed śmiercią :P

Gość jakby kobiety
sie szanowaly naprawde, to by potem takich rozterek nie bylo

"widzisz lusia jak szybko zwiał?!" no cóż, nie każdy jest wystarczająco próżny a uczucia nasze tylko rosną, bo to kolejny plus na jego koncie ;-)

Gość offerma a gdyby uprawiala
seks z toba?

Gość offerma a gdyby uprawiala
slusznie offerma. Najlepiej zyc w czystosci przez cale zycie

" jakie znowu uczucia, lusia" to zależy od aktualnego potraktowania naszych delikatnych "psychik" przez bezlitosne hormony ;-)

Gość bo dziewictwo
jest wazne

Gość To mnie rozbawiłeś
Powiem Ci coś: ja się bardzo szanuję i z nikim jeszcze nie spałam (choć miałam kilku mężcyzn), mimo że jestem starsza od Ciebie, ale nigdy przenigdy nie chciałabym być z takim hipokrytą, jak Ty: wymagasz od kobiety dziewictwa, ale sam pewnie spałeś z niejedną (widać to wyraźnie po tym, że nie odpowiadasz na to pytanie, udajac, że go nie było). Ja się szanuję i tak samo wymagam od faceta, żeby nie był szmatą. Albo taki, który się szanuje, albo nikt. Zapamiętaj, że jeśli czegoś od kogoś wymagasz, to sam też musisz te warunki spełniać.