Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula2604

zniszczone wlosy

Polecane posty

Hej kochane dziewczynki chce podzielis sie z wami moimi eksperymentami na zniszczone wloski :-( Ok 2 miesiace temu mialam mocno zniszczone sfilcowane wlosy po trwalej prostej i doczepialam wloski na zgrzew a ta trwala to masakra NIE POLECAM NIKOMU!!! tak mi zniszczylo to wlosy ze szok a ile lez i chcialam sie obciac na krotko.Wiele czytalam na temat wlosow zeby powrucily do normy a wiec"MAJONEZ Z ZOLTKIEM JAJ I OLIWA Z OLIWEK NA 30 MIN 2 RAZY W TYGODNIU "SAMA OLIWA Z OLIWEK WCIERAC WE WLOSKI "I SUPER JEST OLEJEK RYCYNOWY "I SZCZEZE MINELO 2 MIES I JEST OK POLECAM I GLOWY DO GORY :-)

Gość doktórka nałók medycznyh
eeee fajnie i dzięki:) ale...co to jest trwała prosta bo szczerze mówiąc nie rouzmie:P

Majonez????? Nigdy o tym nie słyszałam, żółtka, oliwe i olejek rycynowy to owszem, sama stosuje z powodzeniem. Ale nigdy nie natknęłam się na inf o majonezie. A szkoda bo mam go w domu i akurat wczoraj robiłam taką super odżywkę :D Gdzie to wyczytałaś?

Gość doktórka nałók medycznyh
i po tym ma się proste włosy?:P bo ja mam kręcone naturalne i strasznie chciałabym mieć proste bo prostownica działa ale jak jest suche powietrze nie wilgotne. Ale skoro mówisz, że nie polecasz to szkoda:(

Hmm no tak ale stosowałaś go razem z zółtkiem, oliwą itd. więc mogło być tak, ze to one nawilżają a majonez tak naprawdę nic nie dał. Chociaż majonez to też przeciez głównie olej i żółtka to może dlatego, ale ma tez przyprawy i trochę mi nie pasuje nakładanie tego na godzinę na włopsy :O to już lepiej samo żółtko i oliwę chyba

A z tą trwałą to uważam, że zależy od salonu. Przeciez wiele kobiet robi sobie trwałą regularnie i nie jest z ich włosami tak źle, trzeba po prostu pójść do sprawdzonego fryzjera i tyle.

ja tez mam krecone wiec pomyslalam ze fajna sprawa i sie zdecydowalam na trwala prosto ale prosze nigdy niedecyduj sie na to bo bedziesz plakala lamia sie okropnie a wypadaja masakra i mialam taki lupiez ze szok ale polecam UMYJ GLOWE I NALOZ ODZYWKE DOBRA JEST ELVIVE LOREAL ZLOTA NOWA I NIC NIENAKLADAJ DO PROSTOWANIA I PROSTOWNICA------- GHD --------SUPER POLECAM A NA KONIEC SERUM

mala czarna prosze cie-nie oszukuj sie. jakim cudem wlosy poddane zabiegowi trwealej ( w tak wysokiej temperaturze ze zmieniaja swoja strukture) maja nie byc zniszczone-najlepszy salon nie zrobi ci czary mary z wlosow zeby mimo trwalej nie byly tak bardzo zniszczone.

Germaine Geer - nie to miałam na myśli, że nic a nic się nie zniszczą, to jest dla mnie oczywiste, że po takiej chemii i to na gorąco muszą ucierpieć. Ale sądzę, że w niektórych przypadkach przy umiejętnym robieniu, to będzie to do przyjęcia, dowodem na to są osoby, którą trwałą sobie co jakiś czas robią i wcale nie rezygnują po jednej.