Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

663662661

ciąża...

Polecane posty

Gość michalina07052010
Widać osądzasz ludzi własną miarą, skoro nie wierzysz w czyjeś dobre zamiary i zyczenia.

W dobre zamiary kogoś, kto najpierw próbuje wmówić ci, że to,co robisz nie ma sensu a twoja miłość to nie miłość, bo trwa od 15r.ż -wierzyć nie będę.

Karola-pewnie oglądałaś "Jestem legendą"? Ja tak. Tzn. jednym okiem:) A te Twoje objawy jak na okres nie byłyby za wcześnie troszkę?

Dziewczynki uciekam bo jutro trzeba wcześnie spać i przejechać paredziesiąt km autkiem :) miłego weekendziku , paa :*:*

Gość nwww
Ja mam 23 lata a moj M 28 jestesmy ze soba 10 lat a 5 msc-y temu wzielismy slub. Teraz staramy sie o powiekszenie teamu ;) Nie spalam z nikim po za moim mezem i nie potrzebowalam nigdy zobaczyc jak to jest z innym. Kazdy ma inne priorytety i zyje jak chce jedynie nie zgodze sie z jedna z wypowiedzi cyt.: "Ja i tak wychodze z założenia że jak ma pojawić się dziecko to cały świat się zmienia i choćby wcześniej wydawałoby się że ciąża nie jest najlepszym pomysłem to w momencie gdy sie dowiadujemy znajdują się rozwiązania. Jeśli jest miłość i jest się razem to wszystkie problemy są do rozwiązania." Wszystko pieknie brzmi ale dziecka miloscia sie nie nakarmi no ale to moje zdanie....

ale wtedy jest większa motywacja żeby wziąć się do roboty... o to mi chodziło. ale głupi sen dziś miałam :D śniło mi się że w mieszkaniu miałam NIEDŹWIEDZIA! a za oknem czekały na niego dwa małe :D on leżał w jakimś worku jak dywan tylko oczy mu się ruszały :D nie wiem co było dalej bo się wystraszyłam. Kocham te swoje fantastyczne sny:P

nie odzywacie się dziewczyny;) chyba mama coś podejrzewa po naszych zachowaniach :P nie mogę się doczekać...

Hej dziewczynki! Ja też już jestem :) Mopje plecy już lepiej na szczęście chociaż jeszcze nie jest dobrze ale wytrzymam... do poniedziałku muszę się doprowadzić do porządku :) a co u Was?

nie wiem czy bedzie. wiadomo ze pogada ale pozniej bedzie ok. i to nie sa starania bo w sumie to raz sprobowalismy i czekamy na efekty :D jak narazie mecze sie z przesuwaniem mebli, zmieniam umeblowanie, nie mam sily juz :P

a Ty uważaj z tymi meblami... bo jak się okaże że jesteś w ciązy to musisz o siebie dbać a nie meble dźwigać!! :)

nic mi sie chyba nie stanie... bez przesady. ale sa okrutnie ciezkie. bedzie niespodzianka jak ukochany z pracy wroci. juz 2 raz w przeciagu 2 miesiecy :P

Karola- z tym dźwiganiem naprawdę żartów nie ma. Nie noś ciężkich rzeczy, nie biegaj itp. Spójrz ile walniętych kretynek skacze z szafy,biega itp.żeby poronić i niektórym się udaje. Jeśli jest tam zarodek to uważać trzeba. Nie możesz tak nadwyrężać brzucha. (mięśnie) Myślałam, że już wcześniej się "staraliście", ale widzę, że pierwszy raz poszliście na całość. To czekamy na efekty:) Magda- ja mam pierwszy zjazd w październiku. Czemu Ty już we wrześniu?

u mnie objawów jakichkolwiek brak :) ból jajnika albo ustał albo poprostu go nie czuje bo mnie plecy bolą :D szczerze Ci powiem, że ja prawie jestem pewna ze w ciązy nie jestem, a jaczej może nastawikam się tak bo nie chcę się rozczarować :)

trzeba przyznac ze okropnie ciezkie te lozko jest. myslalam ze tak wczesnie to nie ma znaczenia? troche sie wystraszylam. :/ przenoszenie akwarium zostawie dla Lubego ... :/

ja mam dwie zaoczne pierwszy zjazd mialam w zeszlym tygodniu. trzeba sie brac do nauki zeby nic na ostatnia chwile nie zostalo

A no to pewnie moja uczelnia tak wymyśla :) Uważaj uważaj z tym dźwiganiem bo to różnie bywa...