Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 właśnie też widzę że jej nie ma. Może okres zaskoczył :P Wiem że są męczące mieszkałam parę lat z takimi więc wiem co to znaczy. Teraz za nimi bardzo tęsknię więc może dlatego mnie do nich ciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Ty robisz test 30-ego? A termin @ masz na kiedy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 ciężko to stwierdzić bo brałam duphaston na wywołanie okresu bo miałam z tym mały problem. czytałam że ten lek daje się kobietom które nie mogą zajść w ciąże albo coś takiego... podtrzymuje? a test zrobię 30 bo wcześniej nie miałoby to sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 jutro rozmowa kwalifikacyjna... właśnie do mnie dzwonili ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 to gratuluję i powodzenia życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 mam nadzieję że się uda. zwłaszcza ze od 9 do 15 :D jak cos to jutro napiszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 co sie dzieje? następny z oferta pracy telefon miałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 fajnie:) będziesz miała w czym wybierać hehe. Obie to praca jako opiekunka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 nie właśnie ale to bez znaczenia. ważne ze ktokolwiek sie odezwał ;P wszystko idzie idealnie i tak ma dalej być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 to powodzenia na tej rozmowie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 :) będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 No hej dziewczynki! Nie odzywam się bo ciężko pracuje praktycznie całymi dniami :) U mnie @ jest więć już się nie oszczędzam... . Karola powodzenia co do pracy ! A tak ogólnie to co powiecie ciekawego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 No w końcu się odezwałaś! :) U mnie pada, więc siedzę w domu. No i szukam pracy. A co dalej? Będziecie się starać, czy odpuszczacie na razie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 U mnie też pada, cały dzień, wrrr okropna pogoda. Odpuszczamy, zdecydowanie odpuszczamy bo małe "nieporozumienia" między sobą teraz mamy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Będzie OK :) Co prawda ja też mam teraz pewne nieporozumienie z moim P., ale będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 No u mnie to na pewno bardziej skomplikowane niż u Ciebie... u mnie to dużo więcej niż nieporozumienia, ale zobaczymy co czas pokaże... . Ta pogoda to mnie dobija... . Chyba zaraz pójde spać, tak 2 godzinki snu i mam nadzieję że bedzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 a ja właśnie wróciłam do domu. też mam nadzieję że się uda co do pracy. ale raczej tak :D Pogoda jest masakryczna! Doła jakiegoś złapałam. Nie chce mi się rozmawiać ani uśmiechać. Objawów brak i zaczynam się martwić... i chyba dlatego głównie ten dołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 co za cudowny dzień!!!!!! koleżanka dzwoniła i powiedziała że pomocy do przedszkola potrzebują !!! jak bym mogła to bym się podzieliła ;) jak tak super sie układa to nie może nic tego przerwać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Magda- będzie dobrze, rozwiążecie problemy:) Karola- wow gratulacje, podziel się, podziel.. już z chęcią bym poszła do pracy.. Ty nie łap dołków:) jeśli się teraz nie udało to będziecie się starać w następnym cyklu. Wy na dziecko jesteście zdecydowani, chcecie tego więc wystarczy cierpliwości..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nunka3 Napisano Wrzesień 27, 2010 witam ja również mam problem mianowicie współżyłam z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę, która nie pekła nie zsunęla się w dodatku chłopak nie "skończył" we mnie... niestety, okres spóxnia mi sie już 12 dni. do tej pory zrobiłam 5 testów każdy innej firmy, jednak każdy wynik- negatywny:) czy istnieje jednak ryzyko, że jestem w ciaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 nunka3... prosta odpowiedź NIE KlementynkaAH... jeszcze tylko dwa dni :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Karola też nie mogę się doczekać dnia kiedy będziesz testować :) Ja się nie odzywam tak częśto bo na prawdę nie mam czasu, cały dzień w pracy, potem w domku trochę i jak mam siły to odpalam kompa i coś tam do Was napiszę :) U mnie pogoda okropna... brrr Uciekam do pracy miłęgo dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlementynkaAh 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Cześć dziewczyny:) Magda- i jak Twoje sprawy? Pogodzeni?:) Karola- już też się nie mogę doczekać Twojego testowania:) U mnie tez pada, wieje, zimno, ciemno.. W nocy jakieś dziwne dźwięki dochodziły z dachu..:D (mieszkamy na poddaszu) Miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 28, 2010 hej autorko, nie chce mi się przeglądac całego tematu, więc test zrobisz dopiero za jakieś 2 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 28, 2010 aha autorko, w sumie dobrze by było jakbyś zrobiła testy krwi, one są najpewniejsze bo z ciążowymi różnie bywa.. a poczytaj sobie , że czasem w ciąży występuje krwawienie. znam kilka kobiet które do 2,3 mesiąca krwawiły, nie podejrzewały ciąży a dziś dzieciaki silne i zdrowe także...nigdy nie mów nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 28, 2010 ja tets sikany robiłam w lipcu, wyszedł negatywny a w oparciu o ostatnią miesiączkę mogę byc w ciąży miesiąc dalej, niż wg testu który wyszedł + w sierpniu. usg 5 , za tydzień, wszystko się okaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 właśnie się zastanawiam nad betą. Chyba jest pewniejsza niż test. bo wiem ze i tak bede miala watpliwosci czy na pewno wyszedl dobry wynik i zrobie nie jeden tylko dwa dla pewnosci. a po co wydawac pieniadze na testy skoro mozna raz a porządnie. ? rozważam taką opcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozczarowana :( Napisano Wrzesień 28, 2010 hej dziewczynki nie czytałam całego topiku, bo nie mam na to czasu ... chciałam tylko powiedzieć, że od roku biorę YAZ, wcześniej brałam Yasminelle ( 2 lata) ostatnio nie wystąpiło u mnie krwawienie podczas tabletek "placebo" poszłam więc do lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok, było ok ale do czasu kiedy pani dr zrobiła usg... - wynik ? 7 tygodniowa ciąża ;/ zaznaczę, że tabletki brałam regularnie - codziennie o godzinie 19 nie wymiotowałam, nie brałam innych leków i nie zdarzyło się nic co mogło by zaburzyć "pracę Yazzków" ... póki co jestem w szoku... ciekawe jak mam o tym powiedzieć przyszłemu Tatusiowi ... ? ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola10106 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 no to ładna NIESPODZIEWAJKA... wiesz co ja ci powiem? nie przejmuj sie tym co powie tatus tylko czy jest dziecko zdrowe bo moga ale nie musza byc komplikacje. Mam wielka nadzieje ze bedzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozczarowana :( Napisano Wrzesień 28, 2010 na usg wszystko wygladało ok :) dr powiedziała, że nie powinno być komplikacji i żadnych powikłań :) a do tatusia napisałam już sms -a bo jest za granicą .... czekam na odp :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach