Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

663662661

ciąża...

Polecane posty

Gość rozczarowana :(
ooo nawet nie wiedziałam, że jest dzień chłopaka :)

rozczarowana- oo , no to "przestroga" dla wszystkich, które te pigułki zażywają. Ja brałam yasminelle przez ok.1,5r. i dobrze, że rzadko kiedy robiliśmy "do końca"...bo przy którejś z wizyt dowiedziałam się, że (przez to że przytyłam ) tabletki mogły nie działać. Więc pewnie miałabym bejbuszka na rękach (a tego na razie nie chcemy). Po wizycie dokończyłam blister do końca i powiedziałam "papa" tabletkom:) Teraz czuję się 10000 razy lepiej, nie mam huśtawek nastrojów, libido się baardzo zwiększyło:P Chyba nigdy nie będę chciała wrócić do tabletek. A Ty ile masz latek? Skąd jesteś? (województwo) No i jakoś podołacie nowej roli, czy wolelibyście jeszcze poczekać? :)

Gość rozczarowana :(
mamy po 21 lat... oboje się jeszcze uczymy (zaocznie) i pracujemy :) mieszkamy z moją mamą - jest ok :) nie chcieliśmy mieć teraz dziecka - woleliśmy poczekać aż kupimy mieszkanko ale cóż widać ono chciało już do nas przyjść więc jest :) jakoś sobie poradzimy :) musimy :) jesteśmy ze sobą już 5 lat - radzimy sobie ze wszystkim więc z dzieckiem też damy arde :) może bedzie cięzko ale ja sie tym nie martwie :)

rozczarowana- ważne, że się kochacie, że oboje pracujecie (mam nadzieję, że umowa o pracę, a nie o dzieło czy zlecenie.. wtedy nici z L4, macierzyńskiego itd.). Fajnie, że dacie radę :) No to chyba wypada pogratulować malucha:) Karola- oo kochana, to ciąża coraz bardziej prawdopodobna.. A powiedz mi (napisz:P ) jak się kochaliście zaobserwowałaś objawy dni płodnych? Więcej śluzu, ból jajników ...itd.?

Gość po co?
ja tam zaszlam w czasie okresu w ciaze!!!!fakt ze zmienilam klimat i to mialo tez napewno wplyw

nie zwracalam na to nigdy uwagi. bo wydawalo mi sie ze okres sie zbliza a póżniej okazywało sie że się mylilam. nie potrafię tego obserwować.

Gość rozczarowana ;)
teraz już się cieszę :) mam umowę o pracę więc nie bedzie problemów :) pozdrawiam

ashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - nie testuje bo @ dostałam i wiem już że w ciązy nie jestem, z resztą spodziewałam się tego bo prawdopodobieństwo zajścia było bardzo małe... KlementynkaAh - nie jest dobrze, wrecz przeciwnie, jest okropnie... a co u Was??

Magda- oj, widzę że grubsza sprawa.. Nie raz takie "kryzysy poważne"przechodziliśmy:P Może i u Was miną.. A ma to związek z brakiem ciąży? Bo tak chyba się na siebie nałożyło-okres i Wasze problemy. Z resztą- nie ważne, ważne , żeby było OK.:) rozczarowana- to fajnie:) gratulacje. Karola- zazdroszczę zazdroszczę:) Podziel się tymi ofertami noo.. :P

nie wytrzymałam zrobiłam test i jedna kreska:( :( :( pozostaje nadzieja ze za wczesnie go zrobilam. ale chyba ja trace:/

Karola-hmm.. różnie to bywa z tymi testami, chociaż niby wykrywają ciążę nawet 6 dni po zapłodnieniu... U Ciebie ciężko określić, bo nie wiesz jak to jest z tymi płodnymi.. Jeśli i Ty nie zaciążyłaś to następnym razem się uda- czy tak jak Magda odpuścicie?

nie wiemy jeszcze. oboje czulismy ze sie udalo :( moze za wczesnie było poprostu w poniedziałek pojade do laboratorium.

możliwe, a byłaś u ginekologa przed "staraniami" ? Bo jeśli nie to przed kolejnym cyklem , w którym może znów pójdziecie "na całość" przydałoby się iść do ginekologa,powiedzieć o planowanej ciąży, zrobić wszystkie badania, przyjmować kwas foliowy... Nie smuć się:) Beta hCG da Ci pewność.

jak byłam i ginekologa to powiedzial ze wszystko jest ok. i nie widzi przeciwskazań. Jakiś czas wczesniej poszłam do lekarza ktory powiedzial ze nie bede mogla miec dzieci w 80% byłam załamana totalnie ryczałam i ryczałam ale teraz mam super lekarza i mu ufam wiec skoro powiedzial ze wszystko jest ok to jest na pewno.

bo to chyba weterynarz był jakiś nie zrobił badań nic. stwierdził to po "przeprowadzonym wywiadzie " :/ przez pól roku po tej wizycie jak słyszałam o ginekologu to gęsiej skórki dostawałam.

tez tak pomyslalam ale byłam tak załamanta ze nie wydusialam z siebie ani slowa i wyszlam z placzem ale to stare dzieje. strasznie straszny humor mam...

Nie smuć się. Jutro pójdziesz na badanie krwi. A może zrób drugi test inne firmy? chociaż właściwie szkoda kasy..i tak na betę idziesz. I uśmiechnij się:) Widocznie tak miało być.. I to jeszcze nie ten czas.

Magda- gdzie się podziewasz? :) Pisz do nas :) I zapraszamy na ten topik-link w mojej wypowiedzi wyżej. Tam z Karolą "wstąpiłyśmy",bo pośrednio dotyczy nas wszystkich :)

Hej dziewczynki! Nie zapomniałam o Was, spokojnie! :) Komputer mi się rozwalił... w sumie to ja go rozwaliłam bo mi upadł, niestety ;( tak więc dostęp do Internetu mam bardzo ale to bardzo rzadko ale jak tylko będę mogła to będę pisać. Proszę, napiszcie co tam u Was kochane? U mnie z jednej strony w porządku, praca ok, szkoła ok ale z moim się jeszcze nie pogodziłam... i nie chce narazie się z nim pogodzić... ehhh długa historia. Co tam u Was? opowiadajcie...