Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Charlotte300392

Przerywany 2 dni przed okresem

Polecane posty

A więc tak .. kochałam się ze swoim chłopakiem dwa dni przed okresem bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany ). Po dwóch dniach DOSTAŁAM okres. Pierwsze dwa dni bardzo bolesne i obfite, generalnie dziś jest 6 dzień trwania miesiączki i jest jeszcze krew, ale już nie tak dużo jak na początku ;) Mój poprzedni cykl ( ten, w którym doszło do tego stosunku ) wyglądał tak, że : miesiączka - dni suche -trochę bardziej mokro - śluz płodny ( przezroczysty, ciągnący się, jak białko kurze + ból jajnika + ból piersi - mam tak przy płodnych ) - pojawienie się śluzu poowulacyjnego czyli mętnego, nie rozciągliwego i tak aż do miesiączki. Więc wg mnie dni płodne skończyły mi się co najmniej 10 dni przed tym nie zabezpieczonym stosunkiem. Reasumując ... czy mogę się jeszcze obawiać ciąży ?

Gość KOBIETKI DORADZCIE MI TU ;p
nie

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
"kochałam się ze swoim chłopakiem dwa dni przed okresem bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany ). Po dwóch dniach DOSTAŁAM okres." Dostałaś okres. Hmmmm... Wnioskuję po bardzo długim przemyśleniu... NIEEEE! Nie jesteś w ciąży, gratuluję!:)

Ale długo nad tym myślałaś/eś ?:P Nie no żartuję :) Dostałam, dostałam ;) Ale już się naczytałam na necie o tym jak kobiety wpadały dzień przed okresem, dostawały go a po miesiącu okazywało się, że suprise - ciąża... Pewnie to jakieś bajki...

Gość a masz może
jeśli masz regularny cykl, to nie jesteś w ciąży :)

Powiedzmy, że regularny. W zeszłym miesiącu się tylko przesunął, ale to z powodu podróży + dużej ilości stresu. A tak to zawsze mam 31 dni no i teraz też dostałam w 31 dniu.

Gość a masz może
No to nie zostaniesz mamusią :) Gratulować czy pocieszać? :P

Gość a masz może
GRATULACJE! :D