Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola233

Quinny Buzz 4 czy Implast ecoline 2010.

Polecane posty

Gość Implast ma identyczny model
jak Buzz 4. Nazywa się Implast Clipper 4 i występuje w ładnych czarno białych minimalistycznych tapicerkach. Miałam przy pierwszym dziecku czarnego Clippera 3 (trójkołowca, jak Quinny Buzz 3), a teraz kupuję Polak Extreme Baby, który można samemu zaprojektować (wybrać po 2 kolory tapicerek do gondoli i wózka), wybrać stelaż, szprychy kół, rączkę (np. taką jak w Emmaljundze, albo ze skóry jak w Mutsy). http://www.www.zaprojektujwozek.pl/ http://sklep.babyclassic.pl/c/pl/28/2/1/0/long/wybor+opcji.html Kosztuje niewiele, bo około 1000 zł za komplet (bez autofotelika). Ja wybrałam czerń z beżem i różem. :)

Gość Implast ma identyczny model
Aha, Implasty i Polaki są oczywiście polskie, więc o jakiś 1000 zł tańsze od holenderskich Quinny.

Gość oba
sa beznadziejne.

Gość Wow jaki słodki pisklak! :D
O! A mnie się podoba ten Polak co to jedna koleżanka wkleiła! :) Fajne układy można sobie poprojektować..

Gość kjkjklnguiy
quinny

zdecydowanie implast.mialam buzza4 i na szczescie juz go sprzedala,ale spacerowka to byla jedna wielka porazka-dziecko w wieku 8 miesiecy juz ledwo sie do niej miescilo! zamienilam go na maxi cosi mura4 i jesli jakikolwiek wozek mialabym polecac,to wlasnie maxi cosi.

Gość magda7555
Ja mam implasta ecoline 2010 i stanowczo odradzam. Wydawał mi się piękny, zgrabny, lekko się prowadzący:/ Kupiłam go miesiac temu o oto jakie znalazłam wady: 1. słaba amortyzacja! Te wielkie amortyzatory to chyba tylko tak ktoś sobie zamontował:/ trzepie maleństwem na każdej małej dziurze, płytkach brukowych itd. 2. Podczas np. zjazdu z krawężnika, z górki, lub nawet zwykłej jeździe po prostej dwa przednie koła zachodzą troche na siebie o tak: OO i się blokują. Tragedia jakaś.. :/ 3. Kosz na zakupy przy lekkim obciążeniu zadziera o chodnik, już nie wspomne o krawężniku. A miałam w nim tylko 0,5 kg śliwek :D to później mogłam marmolade zrobić.. 4. Brzydkie spawania w stelażu (dla chętnych wyslę zdjęcia) 5. Cięzki! Kobyłą straszna.. naprawdę było mi go trudno pchać podczas dłuzszego spaceru :( w sklepie jeździło się nim tak lekko i przyjemnie.. ale w praktyce to zupełnie inna bajka.. Kilka spacerów i człowiek zmienia zdanie.. No i nie wiem jak ja będę wozić np. 2latka z tej spacerówce. Nie wjadę nim pod jakąś górkę bo nie dam rady.. a dodam, że mieszkam na lekkim wzniesieniu. Więc bede musiała ssprzedać cały zestaw i kupić jakąś spacerówkę za rok. I zapomniałam dodać, że dobija mnie hamulec :) Mogli to inaczej rozwiązać... Implast ecoline naprawde robi wrażenie wizualnie. Ma też dużo plusów: duża gondola, ładna kolorystyka, dużo dodatków, wysoki, ładnie prezentująca się spacerówka.. Nic w niej nie wisi itd. Dla chętnych wyślę więcej info o tym wózku i fotki. 44 54 622 gg Zastanawialiśmy się na Quinny. No ale Implast przekonał nas bardziej. Teraz żałuję..

ja własnie wczoraj byłam w sklepie pooglądać wózeczki i też tak sie napaliłam na ecoline i sie rozczarowałam na maxa:/ ten stelaż to jakby sie miał zaraz połamać, gondolka fakt duża ale koła to juz widzę że będzie kłopot w ogóle we wszystkich prawie wózkach zębatki sa plastikowe!!! masakra jakas przeciez to sie strasznie łamie !!! x lander xa jeszcze ujdzie w tłoku spacerówka rewelka ale gondola to chyba tylko dla noworodka:/ mura4 bezkonkurencyjny jak na razie gondola stelarz rączka koła extra tylko mi sie średnio podoba siedzisko od spacerówki ta od x landera fajniejsza:) tylko cena mury przerażająca ale cóż dziecko kosztuje:) poza tym ja nie wiem czy wy zaglądacie pod te materacyki w gondolach ale ja zajrzałam niestety i tam są jakieś wióry:/ normalnie decha taka wiorowa jaka kładlismy podczas remontu pod podłogę:/

Gość monika2223
ja kupiłam ecoline i też nie jestem zadowolona. Kolor lilac blue- zupełnie inaczej wygląda na żywo niż na zdjęciach w internecie. A zamawiałam przez allegro. - ciężki - brzydko spawany stelaż - wystające nici - faktycznie decha w gondoli tak jak pisze ewka. - spacerówka nie za duża - i kółka się blokują.. to fakt. Odradzam.