Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarycaZofia

Jakie rajstopy na jesień?

Polecane posty

Gość gdzietacyfacecisie
w h&m są fajne takie dosyc grube za 30 ziko ale rewelacyjnie na nogach wyglądają są szare i takie blado różowe

Gość Nieszczęśliwa77
Stawiam na jedno kolorowe lub we wzorki.

To zalezy jakie masz nogi, wzorki będą ładnie wyglądały tylko na szczupłych nogach, bo nie będą za bardzo porozciągane. Ja lubię gładkie rajstopy :) różnokolorowe :)

To zależy co kot lubi i jaki masz styl;) Ja osobiście stawiam na gładkie, ale mogą być kolorowe. Ale to dlatego, ze te wzorzyste optycznie pogrubiają nogi (i chociaż mam szczupłe to nie widzę sensu w dodawaniu sobie kilogramów).

Gość shazz
ja preferuję gładkie, grubość najmniej 60 den, a najlepiej 100 :) mogą być matowe lub błyszczące (na jakieś wyjście, nie do pracy). wzorki faktycznie są dobre dla kobiet z bardzo szczupłymi nogami, ale dostałam od siostry jedną parę w pepitkę, czarno-różowe hmmm, źle nie wyglądają, nogi mam długie, choć nie chude, więc chyba dramatu nie będzie jak je założę ;)

a nie lepiej w Gatcie :)? jakość w porządku, a jednak tańsza niż h&m, ponadto to sklep stricte rajstopowy, więc na bank sobie coś dobierzesz. na jesień: od 40 den, wzory lubię, gł. te po jednej stronie nogi :) z kolorów: brąz, czerń, grafit, granat, fiolet, kilka ażurowych też posiadam

@Kawakawa, chyba nie wszystkie rajstopy we wzory optycznie poszerzają. Niektóre mogą nawet optycznie wydłużyć nogi:) A poza tym, czasami kiedy wzór jest bardzo delikatny, dodaje jedynie smaczku i nie wpływa na grubość nogi:)

No ja nie jestem pewna czy z tą jakością Gatty jest tak super! MI się mega dziurawiły i mechaciły w praniu! Teraz kupuję marilyna, bo jakość jest świetna a i ceny niezłe. Tylko, że ja w ogóle nie robię zakupów w sklepach normalnych tylko wszystko w necie, polecam wam więc www.e-marilyn.pl

Gość beciabu
A ja kocham wzorzyste rajstopki! Krzykliwe wzory najlepiej wyglądają niestety na grubszych rajstopach 40-60 den. Natomiast delikatne wzorki ślicznie komponują się na cienkich 15-30 den. Zaopatruję się w sklepie http://www.soyelle.pl/Na-nogi-c7.html bo mają wiele różnych firm i wzory, których nie widziałam w sklepach.

Gość Roxete88890
Mozecie sie zorientowac w tym sklepie internetowym : www.soyelle.pl