Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona ...........

rozmowy w toku szybko!!!!!

Polecane posty

Gość zona ...........

debilka!!!!!!!!!!!!

Gość a ja zjadłam
o czym to jest?

Gość zona ...........
o gwaltach...........

Gość a ja zjadłam
a juz widze, ale niestety nie zdazyłam wczesniej właczyc i nie wiem o co z tamtą dziewczyną chodziło.

Gość dsgsdg
o zgwałconych kobietach. niewiem jak ta dziewczyna mogla isc jeszcze na ten kurs prawa jazdy, po raz kolejny, do goscia ktory ja zgwalcil. jzu w zyciu nie zostalabym z nim sam na sam, a ona poszla... dziwne...

Gość dcscdsdw
ja tam ogladam film na HBO, nie moge teraz rozmow w toku bo mnie wciagnelo

Gość zona ...........
gowniara...to ta z tych co myslala ze bedzie ja kochal i szanowal a jak sie okazalo przelecial ja i odrzucil to oskarzyla go o gwalt....:O......a jak wyla:D:D:D:D normalnie kretynka!:D

Gość PRZESOLILAM:((
ZONA---- OBYS SIE NIGDY NIE DOWIEDZIALA, JAK TO JEST WYC GDY CIE ZGWALCA....

Gość płakaćmi się chce
jak tej kobiety słucham. Ktoś jej zrobił krzywdę. Małej dziewczynce 13 latce, a pierd... pinda ją zwyzywała, ze to jej wina i ze jest puszczalska? Ona jej życie zmarnowała. Powinni ją rozstrzelać za to co jej dziecko teraz przeżywa. Jak można? Swoje dziecko odtrącić i skrzywdzić?

Gość płakaćmi się chce
bo ta co teraz się wypowiada to głupia jak but. Po cholerę się poszla wykąpać u goscia którego widziała pierwszy raz w żuciu. Jak się do niej przystawiał to dlaczego nie uciekła? Tylko poszła się kąpać.

Gość zona ...........
a ta pierwsza pusta debilka robila prawo jazdy u niego i po ciula szla do niego znow?? chyba nie nauczyc sie jezdzic.........:O

Gość przeciez to aktorki sa

Gość nie wsyztskie to aktorki
oni pieknie płącą za taki wsytęp. Pozatym nawet jeśli aktorki to opowiadają historie prawdziwe.

Gość ta pierwsza to aktorka na
100% "kazał mi przyjść do biura przycisnal mnie do sciany i powiedzial ze nie bedzie bolalo chcialam uciec ale chwycil mnie za reke rzucil na stol machalam nogami i rekoma kiedy skonczyl wyszlam i ucieklam z palczem nad jezioro i zastanawialam sie czy nie skoczyc (buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :( ) chyba za duzo na kafeterii siedzi bo tutaj pelno takich historyjek :classic_cool:

Gość aktorka...
Przykro się robi po przeczytaniu niektórych komentarzy.To nie jest aktorstwo tylko samo życie.Żadnej z was nic tego typu nie spotkało więc łatwo jest zasiąść przed monitorem i głosić mądrości.Wszystko się może zdarzyć,a naiwność to ludzka cecha.

Gość mammmmmma
ja widzialam tylko zwiastun tego programu akurat z ta co na kurs prawka chodizla- jakas pierd... na poczatku posluchalam jej historii ze smutkiem ale jak powiedziala, ze 3 razy zostala zgwalcona to poczulam niesma- do niej a potem smialam sie- co za idiotka?!?!? slow brak, ze jeszcze poszla do jaskini lwa...