Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła torebka

pyt do mam

Polecane posty

Gość wesoła torebka

powiedzcie mi, co robicie wieczorami razem z mezem jak juz dzieci spia i macie czas wolny, tylko dla siebie???Ogladacie tv, gracie w cos, rozmawiacie???Jak spedzacie czas??I kiedy wasze dzieci ida spac, o ktorej godzinie??? Wypowiedzcie sie drogie mamy...

koło 22 mamy czas dla siebie, rozmawiamy, omawiamy bierzące sprawy domowe, seximy się i lulu :)

Gość rozmawiamy, oglądamy tv
czasem każde z nas na swoim komputerze :P a potem jakiś sexik i spanko. Czasem robimy pranie, albo sprzątamy, albo sobie robimy wypasioną kolacyjkę z takimi rzeczami, których dziec i jeść nie powinny jak np chipsy :D i oczywiście pożeramy to przed tv w sypialni :D A dzieci nie mogą jeść w łóżkach sesese

Gość aleksandra28///////
my zazwyczaj bzykamy się, pieścimy, całujemy, przytulamy , rozmawiamy itp.zresztą jak synek jeszcze nie śpi to też....

Gość aleksandra28///////
synek ma roczek, idzie spać po 20- ej.

Gość edfedcefdec
no nasze dzieci ida spac o 20, 2 i 6 lat. My tez czasem robimy sobie taka kolacyjke z czipsami, albo pizza, jakies chrupki i inne podobne, w tajemnicy przed dziecmi,,,heh a czasem cos na slodko, w koncu cisza, tv, my razem, czasem swiece i mniamniusie jedzonko. A potem bzykanko i spac.

Dziennie się bzykacie? Ja to zazwyczaj jak uśpię dziecko to padam na twarz po całym dniu, na nic nie mam już siły. Dziecko zasypia ok.20.30 Rozmawiamy wtedy z mężem, najczęściej szykuję mu coś na drugi dzień do pracy, czasem biorę prysznic gdy mam jeszcze na to siły, filmu już dawno nie oglądałam... ja to patrzę by iść jak najszybciej spać!

Gość agula nie przesadzaj
to jesteś źle zorganizowana i tyle, albo cierpisz na perfekcjonizm. Ja mam dwoje dzieci małych i jakoś nie czuje się wieczorem tak zmęczona, ze nie mam sił na prysznic i na tv. No chyba, że w tym dniu pomyłam wszystkie okna w całym domu, poprałam i poprasowałam firanki to wtedy faktycznie nogi same niosą mnie w kierunku łóżka, ale na co dzień nie mam takich problemów. To co ty takiego robisz, że padasz o 20.30?

Gość koiko
my tez sie bzykamy codziennie...nie wiem,chyba taki rytual mamy Kolacyjka,wspolna kapiel i mega bzykanko:) czesto nad ranem powtoreczka:)

Gość agula nie przesadzaj
My nie codziennie, ale czasem jak mamy ochotę. Ale zawsze wieczorem jakoś razem spędzamy czas, i na prawdę rzadko mi się zdarza żebym padła bez sil na łóżko i zasnęła.

Gość smooth 31
my kladziemy sie pozno-24 zazwyczaj Wczesniej kladziemy dzieci spac,maz robi kolacje i nalewa wino,ja sie wtedy kapie Potem jakis filmik czy program,seksik i lulu:)

my tez myjemy sie wspolnie,potem jemy cos lekkiego na kolacje-salatke,pijemy czasem piwko lub drinka ,potem tulimy sie no i przewaznie tez seksik kolo polnocy..

Gość karolajna 109
ja tez kocham seks Moge i codziennie Oczywiscie z mezem:)

Gość willow28
my sprzatamy,czytamy,ogladamy tv,potem mycie,przytulanko-codziennie,bo staramy sie o dziecko:)

Gość jagoda..
my opychamy sie wieczorami-zamawiamy pizze,chinskie Potem prysznic i myk do spania

Gość elza38
ja padam na pysk,nie mam ochoty na seks,ale maz i tak zawsze mnie namowi;)

Gość wesoła torebka
a co dzisiaj planujecie??Maz chyba kupi po piwku i czipsy jakies, i jakis film, potem sexik:)

Gość elza38
my podobnie ,dzis piatek wiec nie sprzatam:)

Gość nouba 75
no niezle,niezle..

Gość a my dziś wyjatkowe plany mamy
Położymy dzieci spać i czekamy aż teściowa przyjedzie do dzieci, a my na zakupy do tesco 24h. Trzeba uzupełnić zapasy. Jak wrócimy to rozpakujemy siaty i mąż odwiezie teściową, ja się w tym czasie wykąpie i do spanka bo pewnie jakaś 1-2 w nocy będzie.

Gość wszystkie sie
seksza codziennie :-P Ludzie tez macie temperamenty ;-) Gdyby nie antykoncepcja to znikłby niz demograficzny :-P

Gość taaaaaaa jasneeeeeeeeeeee na
pewno wszystkie sie codziennie bykacie

Gość To jest dopiero tragedia
Ja tez marzę o spaniu jak tylko dziecko pojdzie spac.. Do tej co byla taka zdziwiona,ze Agula pada na twarz-ja tez padam,moze gdybym siedziala w domu to bym nie padala,ale ja pracuje..Jak zajmowalam sie synkiem w domu to tez nie bylam zmeczona:-o

Gość tez mi sie nie chce w to
wierzyc , ze tak codziennie sie bzykacie :-P

Gość tez mi sie nie chce w to
jakbys siedziała w domu tez bys padała na twarz , bo praca w domu to tez praca

Gość hmmm....,,
może nie zrozumiałyście pytania i piszecie co chciałybyście robić a nie co robicie... akurat uwierzę, że codziennie sex i to po północy ..... taaaa jaaaasne :P

Emisia idze spac kolo 20tej-zawsze, syn w swoim pokoju oglada bajke, pozniej tata mu czyta , zasypia 21 max 22 ja w tym czasie (od 20tej) sprzatam w kuchni, chocby nie wiem jak byla padnieta zawsze znajde sile zeby wgramolic sie pod prysznic , czasami dla "oszczednosci" kapiemy sie razem :-p hihi czesto M gra na konsoli, ja buszuje w necie, czasami razem cos ogladamy, lubimy tez wieczorami jezdzic do kina, kiedys szlismy na rolki -kiedy moj brat mieszkal niedaleko nas (zagladal do spiacych dzieci) pozniej ja ide spac kolo polnocy , maz czasami siedzi dluzej

co do sexu to u nas jest- "falami" mamy czas ze kochamy sie 2x dziennie (rano i wieczorem) i tak przez tydzien a przez kolejne 2 tyg wogole sie nie kochamy