Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Dalia

Moja babcia (foto) była taka ładna a ja jestem tak brzydka... :(

Polecane posty

Gość Smutna Dalia
Dzięki Meyle, zaraz sobie poczytam. Zdesperowana, tylko, że to nie jest mój styl, no wiesz kilo tapety, blond kłaki.... jakby mnie pokrótce scharakteryzować to cicha, brzydka, nieśmiała... zero szans na poznanie kogoś, kto nie chciałby tylko zaliczyć jak to się mówi.

ja ci tylko napisalam recepte na bycie atrakcyjna a nie na znalezienie przystojniaka ktorego nic oprocz twojej inteligencji nie bedzie obchodzilo. zreszta kto powiedzial ze wyglad ma cos wspolnego z inteligencja. skoro jestes z tych nieglupich to wybierasz: albo bedziesz naturalnie brzydka i madra albo wytapetowana i madra. jedno z drugim nie ma nic do rzeczy.

Gość Smutna Dalia
do smutna dalio-> właśnie tylko tym się pocieszam, ze może rzeczywiście nie wszyscy patrzą na wygląd... w przyszłości też planuje nad sobą popracować (tzn kupić sobie jakieś kosmetyki do modelowania włosów, do makijażu, aparat ortopedyczny, bo mam wykrzywione zęby, zainwestować w dobrze dobrane ubrania itp, ale na razie trochę krucho z kasą i to odpada)... na razie jednak boli mnie myśl, że już nigdy nie będę mieć tych nastu lat i młodość nie wróci (a wiadomo, że na starość ładniejsza nie będę)..

Gość Smutna Dalia
zdesperowana, w sumie masz rację, ale też nie każdemu pasuje taki styl. Np wyobraź sobie mnie (cichą, nieśmiałą, niepewną) z takim "śmiałym" wyglądem... za duży kontrast byłby między moją osobowością a wyglądem ... chciałabym natomiast nauczyć się robić jakiś delikatny makijaż, ale mam problem np z moimi oczami, które są głęboko osadzone i takie jakieś nierówne, tzn jedno chyba trochę większe a drugie mniejsze.. zresztą co wam będę opisywać... to nie jest mój wymysł, bo jak pisałam, już mi dawano odczuć, że jestem brzydka ...