Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfestfserew

poznalem dziewczyne.Wydawala sie porządka a okazalo sie

Polecane posty

Gość rfestfserew

ze jak sie rozebrala to miala kolczyk w pepku i tatuaż :O bylemw szoku bo normalnie nie wygladala na taką.Ładna ale wydawalo mi sie ze taka dojrzala pelna klasy

Gość rfestfserew
no nie bo wygladala na taka grzeczna ladna delikatną dziewczynkę

Gość L.
ja też nie gustuję, ale nie można przecież generalizować

Gość **luna**
Nie wyciagaj tak pochopnych wnioskow, bo szczescie przejdzie Ci kiedys kolo nosa

Gość centuri@n
świruje wyluzowaną "na angielkę" :classic_cool:

Gość rfestfserew
pomyslalem ze niepozorny kuwiszon z niej

eee, bo ma kolczyk i tatuaż ? Ogarnij się. Ja mam kolczyk w języku i w wardze, a śmiem twierdzić , że jestem porządną dziewczyną i jeszcze nikt nie stwierdził, że z tego powodu jestem kurwiszonem, no nie mogę.. Co się z Wami ludzie dzieje ?

Gość owocgranatu
ale ty głąb jesteś ja mam dwa tatuaże kolczyka na języku i wyobraź sobie że mam męża kończe właśnie prawo i do kurwy mi jakoś nie po drodze to Ty masz tok myślenia jak bębenek jesteś pusty i do walenia

Gość przeciez kolczyk w języku
to jest głównie do pomocy przy robieniu lodów :O 🖐️ kurwiszonyyyyyyyyyyyyyyyyyy :classic_cool:

Gość pastafarianka reakywacja
zaiste, autorze, twa dogłębna analiza wewnęrzności tejże niewiasty którą oceniłeś, jest do kitu.

Gość owocgranatu
widać że takie przyjemności życia codziennego omijają Cię szerokim kołem

Gość srgdhdh
Tatuaż na tzipsku? A pytałeś, który koleś jej go robił?

To ja zapytam - skąd wiesz,ze ma tam kolczyka i tatuaż? :O rozebrała się.. ciekawe w jakim celu :O a wtedy narzeka,że na kurewkę trafił. Zresztą jeśli kolczyk w pępku to oznaka kurestwa to żal mi ciebie :O

Gość to kwestia gustu
jesli sie autorowi to zle kojarzy to ma takie prawo (zwlaszcza pani, ktora studiuje prawo powinna wiedziec takie rzeczy) Mi osobiscie tez sie to nie podoba, bo wg mnie swiadczy to o jakichs brakach emocjonalnych tej osoby, za wszelka cene chce sie wyroznic, kompleksy itd Znam kilka osob posiadających te watlipwe upiekszenia i są one tego poziomu, ktorego nigdy nie chcialabym osiągnąć

Gość rfestfserew
chcialem zeby mi obciagnela hoooja ale balem sie ze mi skore zedrze tym kolczykiem z jezora

Gość przeciwnik_zbydlęcenia
pamiętajmy, że tatuuje i kolczykuje się bydło wszystkie dziewczyny, które robią to z własnej nieprzymuszonej woli, właśnie tak chcą być traktowane zero szacunku dla siebie i brak poczucia własnej wartości smutne to... a one jeszcze myślą, że są trendy i wyzwolone, heh

Gość ja tez mam kolczyk w pepku
tatuazu nie posiadam,ale kolczyk mam i jakos kurwa nie jestem,prostacki tok myslenia to sie dziwic,ze taki w ogole ladna dziewczyne mogl z bliska zobaczyc:D

Gość owocgranatu
oczywiście że kwestia gustu ale co daje mu prawo nazywać takie kobiety kurwiszonami ja sobie nie życzę i mam do tego również prawo

to kwestia gustu - właśnie panie kwestia gustu - TO KWESTIA GUSTU mi się podoba, taki mam gustu i absolutnie nie chcę się wyróżniać tym bardziej, że teraz jest to na porządku dziennym i raczej nie jest to zbyt wielkim wyróznieniem przeciwnik_zbydlęcenia - Dajcie mi nóż ! Nie wierze, cóż za arogancja. Bydle trzeba mieć zakodowane w mózgu , widzę, że panu nie daleko..

Gość owocgranatu
Wilczyco po co te nerwy jak ktoś pochodzi z zaścianku i doczynienia ma tylko z bydłem to już tak ma i będzie miał szkoda słów i nerwów

Gość przeciwnik_zbydlęcenia
wilczyco ! a nóż to Ci do czego ? :D no tylko potwierdzasz moją tezę !

Gość owocgranatu
największym zbydlęceniem jest kogoś nie znać a oceniać

owocgranatu - rozbraja mnie taki brak inteligencji :/ przeciwnik_zbydlęcenia - to, że mam kolczyk w języki i w wardze i chce sobie zrobić tatuaż , bo taki mam GUST i nie jestem kurwą ! Mam jednego faceta , ubieram się normalnie, nie chodzę nocą na ulicę i absolutnie nie zarabiam 1000 na tydzień !

Gość omg ale wsiórstwo
zwykła wieśniara olej:o

Gość pewnnie szybko sie rozebrala

Gość koperkowa herbata
i co przezywacie?od razu od zasciankowego go nanazywacie.autor zwyczajnie ma inne poczucie estetyki i ja je rozumiem.mnie tez nie podobaja sie tego typu ozdoby jak tatuaze,kolczyki w dziwnych miejscach itp