Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elize

Drugi podbrudek !!!! Bardzo proszę o pomoc :P :)

Polecane posty

Gość elize

ostatnio naczytałam się o tzw " drugim podbródku " i zaczęłam go zauważać u Siebie ;/ nigdy wcześniej Go nie widziałam ;O jestem Mała i Szczupła :) 153cm , 44kg ... nie widać u mnie ani dużego brzuszka ani " boczków " nic ;/ ale jak schylam głowe robi mi się taki mały drugi podbródek chyba;/ wczesniej go nie widzialam -.- ... próbowałam ćwiczenia robiłam Je codziennie.. ale wydaje mi się że teraz jest jeszcze gorzej .. moja mama jest szczupłą osobą, też nie zauważyłam u Niej drugiego podbródka, tylko lekko opadającą skórę, ale nie jest to podbródek, do tego nie jest już młodą osobą... Nie wie Cie jak można się tego pozbyć? odchudzania to raczej mi nie proponujcie bo nie mam z czego :( ... bardzo proszę o Pomoc :)

Gość elize
przepraszam za błąd, w tytule :)

Gość elize
ktoś odpowiee? ..

Gość Magda333m
o co kaman?

Gość prosisz i masz
wybierrz co Ci podpasuje: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, normalny wygląd, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość prosisz i masz
a wskazówki dot. zdroweo trybu życia znajdziesz w necie pod hasłem: "Vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć" Powodzenia, odpisz co wybrałaś, adres na www 🌼

Gość a ile masz lat?
bo może jest to już efekt naturalnego starzenia się organizmu i nie pomogą fale Wisły, gdy ....itd. ; sorki, "fale" dotyczą mężczyzn, ale sems podobny

Gość podbrÓdek się pisze!!

Gość isjfhiqsdufh
To jakaś prowakacja? ;/ Wszystkim ludziom się robi drugi podbródek jak pochylą głowę, cholera. A co mają powiedzieć Ci, którzy normalnie bez pochylania maja drug podbródek? Wiesz, jak ich mogłaś tym topikiem urazić? To tak jakbyś gadała 'aaaa, bo jak się pochyle robi mi się drugi podbródek i wyglądsam ohyyydnie' żałosne. Zastanów się nad sobą koleżanko.

Gość elize
isjfhiqsdufh ;] nie każdemu ;] nie uraziłam ;] nie wiedziałam może więc pytam ? ;] po to tu jestem żeby zapytać " koleżanko " ;]