Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowa Świnka

Efekt JOJO gwarantowany. Po jakiej diecie?

Polecane posty

Gość Czekoladowa Świnka

No właśnie, napiszcie po jakich dietach miałyście jojo. I czy warto było się odchudzać? I jak duże jojo? Niech się forumowiczki dowiedzą co by nie popełniać błędów.

Gość rffrifrijfrijfrirf
efekt jojo bedzie po kazdej diecie, jezeli po jej zakonczeniu zaczniesz sie obzerać

Gość Czekoladowa Świnka
No włacha... Ale po jakiej diecie jest tak, że człowiek nie rzuca się na żarcie jak opętany. Wydaje mi się, że obżarstwo grozi po wszystkich "dietach cud".

Gość piurellla
ja miałam po kopenhaskiej. Zjechałam na niej z wagi 68 kg do 62kg w te 14 dni diety, ale takiego potem pacmana dostałam, że hoho... Obżerałam się trzy dni. Potem przeszłam na dietę 1200 kcal, ale mimo, iż codziennie godzine dawałam na rowerku stacjonarnym to cholerne kilosy wróciły. Tak w dwa miesiące po kopenhaskiej dobiłam wagi wyjściowej. To było dwa lata temu. Teraz ważę 66.

Gość drasko81
To czy człowiek rzuci się na żąrcie zależy od jego silnej woli, a nie diety jaką przeszedł. Owszem są mądrzejsze diety i głupsze, ale to głownie od siły wol izalezy czy umiesz sie pilnowac czy nie

Gość Czekoladowa Świnka
jasne, a te co mają "siłę woli" często stają się anorektyczkami po tych dietach...