Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

Dodałam właśnie nowy filmik do konkrusu K. Perry!

Polecane posty

Gość zadufana w sobie dziewczyna
Dziewczyno nawet nie zdajesz sobie sprawy ile można dzięki takiemu filmikowi zobaczyć co dana osoba reprezentuje sobą wszystko na tacy jest wszystkie rozumy pozjadałaś zadufańcu 🖐️

Gość tak tylko czytam
Dla mnie to nie jest w żaden sposób oryginalne, zobaczyłam kilka filmików ze strony która podałaś. Niczym się Twój filmik nie wyróżnia. I nie chodzi o to byś była poważna, tu masz racje- nagrywając miałaś się po prostu dobrze bawić. Ale pomysł niezbyt trafiony, mało śmieszny i nic nie wnoszący.

Gość najarana ankaaa
dokladnie - jestes zadufana, nabierz do siebie dystansu, bo w koncu to sie na tobie odbije w niemily sposob poza tym - filmik faktycznie nie byl smieszny, raczej zalosny

Kiedy ja przez cały filmik udawałam i wykreowałam siebie na taką, jak wcześniej sobie wyobraziłam. Taki był pomysł na filmik i moją rolę w nim. :) Nie wiem skąd pomysł o zadufaniu w sobie, nikt kto mnie zna choć trochę nigdy by czegoś takiego na mój temat nie powiedział.

Gość do Borderlineowa
A jaki był temat tego konkursu?? co miałaś ukazać w filmiku? Bo nie zrozumiałam jego ideii

Gość to de niro i al pacino razem
wzięci mają mniejszy talent aktorski właśnie o tym cały czas piszemy beznadziejna jesteś , a ty że to specjalnie grane co specjalnie to specjalnie :D głupia nastolatka jak większość ,która chce być kimś 🖐️

Wygłupiam się i tyle. Na kafeterii jest parę osób, które mnie lubią i chciałam się także z nimi podzielić tym filmikiem. Raczej nie mam tutaj opinii głupiej. :) Nie rozumiem skąd ten jad. ;) Chcę być "kimś"? Każdy jest kimś. Sławę uważam za coś złego, niemniej kocham aktorstwo. Tak czy siak - dzięki Wam za opinie. ;)

Gość nowaniet
bralas cos przed nagraniem tego filmiku?:O

16 latka i takie coś? Oj chyba jednak stopka ci się nie zgadza;) 186iq buhahaha;] jak największe w Polsce to 176;] jakoś o tobie cicho jak na takiego geniusza;]

Gość aj aj aj
iskry to Ty napwno nie masz..

Gość wkurzona bardzo kobieta
Do Autorki - w porównaniu do filmiku tego typa z fajnymi włosami, Twój jest po prostu słaby. Zero dynamizmu. Rozumiem, że taki miałaś pomysł na siebie, ale nie pokazałaś właściwie niczego. Co niby miałabyś robić w tym teledysku? Udawać upośledzone dziecko, srające na kiblu? Chyba nie tędy droga... :f Oj laska i to nie jest dystans, tylko brak pomysłu. Poza ładną buzią nie pokazałaś niczego ciekawego, a w zgłoszeniach widać równie ładne dziewczyny, które potrafiły coś jeszcze pokazać i powiedzieć.

Przecież robiłam test prywatnie. ;) Poza tym IQ jest totalnym idiotyzmem i nijak się ma do rzeczywistej inteligencji danej osoby. Zdolność dedukcji mogę mieć niesamowicie wysoką, ale co z tego, skoro dojrzałość emocjonalna na poziomie 15-16 latki? Bez przsady, nie bierzcie tak wszystkiego na poważnie. :)

Mają wybrać 40 osób. :) Nie wiem na czym to by miało polegać, chyba na przejściu ulicą i pomachaniem do kamery. :O Bycie w teledysku jakiejś piosenkarki POP, której muzyki nawet nie lubię naprawdę nie leży w moich intencjach. :) Zrobiłam to dla zabawy i nawet w 0,1% nie zależy mi na wygranej. ;)

Gość aj aj aj
ja bym na Twoim miejscu jak najszybciej usunęła ten filmik z youtuba.

Gość nowaniet
caly czas myslalam ze wybiora jedna osobe, a zwyciezcow jest pelno. pewnie beda robic za statystow na imprezie w teledysku

"Borderlineowa Ej, kurczę - nie wierzę, że to zrobiłam. Nie dość, że wyglądam jak jakaś obrzępała, to jeszcze pierniczę od rzeczy. Jak zawsze mili kafeterianie: podzielcie się swoimi opiniami, przygotuję się psychicznie, bo wątpię żeby ktoś oceniał surowiej niż Wy. http://www.youtube.com/watch?v=Wt9rjbva2kQ Mam grypę i chyba przedawkowałam leki, skoro zdecydowałam się opublikować takie coś. " Lekomania źle się kończy:P.Na grypę stosuje się nadtlenek wodoru:classic_cool:.Mnie na gorączkę pomogło:classic_cool:.

nie podoba mi sieten filmik, za sztuczny, staralas sie byc ,,oryginalna'', a chuj z tego wyszedl. ale skoro to bylo na jaja i na wygranej ci nie zalezy to git. ja tez mam zamiar wyslac , tez sie pochwale:D MILA JAK ZAWSZE ty lepiej siedz cicho, przy trobie nawet forrest gump blyszczy inteligencja:O

Gość faithlesssssssss
MILA JAK ZAWSZE ty lepiej siedz cicho, przy trobie nawet forrest gump blyszczy inteligencja dokladnie :o co za tępaczka!