Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelikankanka

Mieszkam z ojcem! To jest tragedia!

Polecane posty

Gość pelikankanka

Mam 28 lat, dziecko i dalej mieszkam w domu u ojca Z ojcem swojego syna rozstałam się dawno temu, myślałam o wynajęciu czegoś własnego ale to nie wchodzi w gre. A do swojego domu ojciec pozwolił mi mieszkać warunkowo, że już nigdy nie zwiąże się z żadnym facetem! Głupie to ale takie miał żądanie po tym jak matka wyrzuciła mnie ze swojego domu gdy powiedziałam jej o ciąży. Tym bardziej że widzę że to iż ja mieszkam u ojca nie jest na ręke mojemu najstarszemu bratu który ma już rodzine(żone i trójke dzieci) oraz drugiemu bratu który rodziny nie ma ale też poluje na pieniądze po ojcu. Ja nie chcę żadnych pieniędzy ale oni obaj myślą że mi na tym zależy. Po prostu boje się mieszkac sama gdzie indziej, na wynajem mieszkania mnie nie stac bo mieszkania w Warszawie są bardzo drogie a ja zarabiam tylko 3 tysiące na ręke a ojciec przy każdej okazji szuka powodów do kłótni i wypomina mi błędy jakie popełniłam.

Gość gfer
prowokacja:D śmiech na sali:D

Gość trzy tysiące to dobre pieniądz
e idiotko.

Gość ndjlkvm
3 tysiace na Warszawę to żadne pieniądze kretynie

Gość śmieszna jesteś
za 1200 wynajmiesz pokój dla siebie i dziecka ( np. gdzieś w domku przy rodzinie), ZOSTANIE CI JESZCZE 1800 plus alimenty na dziecko, za taką kwotę sie utrzymasz. Problem nie lezy w pieniadzach..

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />