Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjghjjhgjhjhj

Czy ktoś z Was ma konto na MaxModels?

Polecane posty

Gość hjghjjhgjhjhj

Jest tu ktoś taki?

Gość hjghjjhgjhjhj
Miałaś już jakieś sesje?

Gość maxmodelinka i zakupocholiczka
a no kilka miałam, pierwszą poza MM , z MM miałam 2 bardziej profesjonalne i z 4-6 takie zwykłe , kilka studyjnyh i wiekszosc plener y a Ty chcesz zbudowac pf?? na modelke czy bardziej fotomodelke ?bo jak masz powyzej 175 cm i jakies w miare nofrmalne ciało, twarz to biorą chetnie

Gość hjghjjhgjhjhj
Fotomodelkę, bo mam 160 wzrostu. Ale na zdjęciach wychodzę na wysoką ;) Założyłam wczoraj konto, wstawiłam dwie fotki i dostałam dużo pozytywnych komentarzy (być może to standard) i kilkanaście propozycji sesji. Jestem trochę nie śmiała więc mam pewne obawy, boję się też, że sesja się nie uda albo że fotograf stwierdzi, że nie wyglądam tak jak myślał itd

Gość hjghjjhgjhjhj
Może nie na wysoką, ale wyższą niż jestem ;) Podobno

Gość hjghjjhgjhjhj
nieśmiała* :D

Gość fioletowy mentos mniam
wow kilkanascie propozycji!! to musisz byc sliczna albo charakterystyczna bo bez pro fotek mało kto dostaje, no ale fotomodelki częśto są niskie i piękne z twarzy i ciała wbrew pozorom nie ma dużo słodzenia, jak ktoś wstawia fotki przy lustrze albo z dzióbkami to go zjeżdzają ,czyli wywarłas pozytywne wrażenie :)

Gość mam otoz takie pytanie
Powiedzcie mi, czy gdy dostajecie kilka propozycji sesji i jesli nie jest sie zainteresowanym zadną to odpowiadacie wszystkim że rezygnujecie??

to wczesniej to ja , cóż ja też jestem nieśmiała, ale przełam się, jesli masz super urodę, to pozniej możesz robić komercje , no ogólnie to fajna przygoda, nawet tfp , bedziesz miała ładne zdjęcia na pamiątkę , a jaką masz długość nóg jesli możessz zdradzić? bo ja mam prawie 170 cm a nogi wychodzą krótkie , ba , one są krótkie, bo mam długi tułów, i przeciętną urodę , nie dostaje prawie żadnych prop :D albo jedną na 2 msc

nie wiem czy odpowiadac, ale co ? oni pewnie akty propononują bo to najcześciej :/ jak sie np. zle zakres zaznaczy

Gość hjghjjhgjhjhj
fioletowy mentos - dzięki ;) Cały czas mam jednak obawy, że ktoś się rozczaruje

Gość wiec nie wiemyy
i płacą wam za te sesje?

Gość wiec nie wiemyy
ładna ta sudakowa...krupa to blada dupa przy niej.. sudakowa ma coś..moze to te czarne włosy..ładnie wychodzi..a krupa ma nijaką twarz. czemu sie osmieszyła? bo ten zez? to jest dyskryminacja. Ona z tym zezem jest sexy niz ta krupa bez zeza..

Gość ach te baby baby bay
zez?? nie widziałeś chyba programu...powiedziała "jestem taką małą intrygantką lubie lateksy skóry ..." czyli pustak :o poza tym ma silikon i wary ...z botoksu, sama sie przyznała, Krupa to przy niej bogini ale widać ty masz gust jak robol, który mysli tylko gdzie by chu*a wsadzić.

Gość wiec nie wiemyy
sama bym wzieła sudakową niz krupe gdybym miała wtyki w mediach:)

Gość wiec nie wiemyy
krupa tez ma botoks.. powiedziała..i co z tego..bo media pokazują że tylko kobiety pokroju joli i dody.a zatem z takim słownictwem..skóra fura komóra...moga byc w mediach..inne nie przepuszczą...wiec taką alicja zagrała.. wazne jak pozuje i jaka jest.

Gość alicja sudakowska
łatwa kasa , łatwo też o sławę i seks :)

Gość hjghjjhgjhjhj
no ale przecież - to nie ja ;) Co do pytania "dlaczego dziewczyny chcą być modelkami" Chociażby dlatego, żeby mieć ładne zdjęcia, na które przyjemnie będzie popatrzyć za parę lat :P Dlatego, że pozowanie może być fajną zabawą. Dlatego również, że ma się nadzieję na karierę lub jakieś pieniądze - dlaczego więc nie połączyć pożytecznego z użytecznym?

Gość hjghjjhgjhjhj
popatrzeć*

Gość hjghjjhgjhjhj
Przyjemnego z użyteczny* - nie wiem co się ze mną dzisiaj dzieje :D

Gość hjghjjhgjhjhj
dostałam dzisiaj jądrem w oku w czasie oralu może to dlatego