Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmyyyyywryygry

miłość przez internet?

Polecane posty

Gość hmyyyyywryygry

rozkochałam już w ten sposób podobno dwóch dorosłych facetów? czy to możliwe? czy z nimi jest coś nie tak.. że w kółko jak nakręceni powtarzają ''kocham'' ..

Gość wieczorem juz
2? naraz? czy najpierw jeden potem drugi?? nie wierzę, że via net..Musieli cię widziec, obserwowac..facet się ot tak nie zakochuje. najpierw musi zobaczyc czy mu się to opłaca. Zdobedzie informacje o tobie, załozy podsłuchy..itp.

Gość shehe
w necie ile wlezie mozna pisac kocham. :D

Gość wieczorem juz
nawet w łazience..aby zobaczyc ja wygladasz nago. Jak go stac na takie mikrokamery. takie cwaniaki.

Gość hmyyyyywryygry
najpierw jeden potem drugi .. dwóch tak na poważnie.. a jeszcze kilku takich których nawet nie pamiętam.. podobno poprzez zdj i rozmowę się można zakochać :P tak mówią.. :P ale faceci to płeć dziwna , nie rozumiem tego gatunku ( przez obrazy dla wszystkich kafeteryjnych panów ; )

Gość hmyyyyywryygry
oj miało być (BEZ obrazy dla wszystkich kafeteryjnych panów ; ) ach ta ślepota :P

pomarzyć dobra rzecz... żeby zobaczyć kawałek zadka anonimowo facet powie wszystko, traktowali Cię jak idiotkę i tyle

Gość hmyyyyywryygry
nie umieszczam swoich roznegliżowanych zdjęć w internecie.. bo raczej jestem skromną osobą... to oni się zachowują jak idioci..

Gość wieczorem juz
jesli podgladaja cie przez mikrokamery..i podsłuchy to idioci

Gość iiiiuiuiuiu
pewnie ze mozna sie zakochac bo to normalne, wiekszosc ludzi zakochuje sie w ten sposob bo poznaje sie przez net, a teraz mozesz zapodac swoje rozneglizowane zdjecie zeby rozkochac paru pozostalych

Gość hmyyyyywryygry
na podsłuchy i kamery to ich raczej nie stać:P wiedzą że mam swoje życie, swoją miłość, a mimo wszystko pchają się drzwiami i oknami. tego w facetach nie rozumiem

Gość wieczorem juz
bardzo łatwi poznac czy facet cie podsłuchuje i podgląda.. nie dązy do spotkania, poznania ciebie...pisze, widzi cie..i to mu wystarcza. jak cie podsłuchuje to sie nasłucha twego głosu..i jak podgląda przez kamry to cie widzi..wiec potem nie ma checi na widzenie ciebie. ktos kto cie nie widzi nie słyszy.dązy do spotkania, rozmowy, zaprasza na randki. Bo jest spragniony ciebie. Nie ma przesytu.

Gość hmyyyyywryygry
iiiiuiuiuiu jeden mi wystarczy :D wieczorem już.. nie dodałam, że oni mieszkają xxx kilometrów ode mnie.

ta pchają się drzwiami oknami - ciekawe tylko kto Ci te drzwi i okna uchyla? przecież jakoś ich "wabisz"... skąd by wiedzieli o takiej pięknej i mądrej kobiecie jak mieszkają xxx km od Ciebie? latasz po czatach i tp to szukają szczęścia i przygody

Gość hmyyyyywryygry
historia poznania jest inna.. mój chłopak grał kiedyś w pewną grę internetową.. żeby dogadać tam jakieś szczegóły to pisał z tymi ludźmi na gg i skype.. potem poprosił mnie o zajęcie się tym.. no i od pogaduch o grze.. wszystko się zaczęło. raz rozmowa przez kamerę.. i ochy i achy ..jakbym jakiś urok rzuciła

Gość luska a ty za iloma
chopami latalas tu na kafe :D tez kochalas wszystkich i oni ciebie :D?

Gość hmyyyyywryygry
Luśka z Windsorów nie wpadłabym na to :D a naiwną to ja nie jestem.. tak jak pisałam mam już chłopaka, jestem szczęśliwa itd.. i mam to gdzieś czy oni mi napiszą 50x ''kocham'' czy tylko 5x na dzień czy zawalą mi wiadomościami czy coś tam innego.. tylko mnie ich zachowanie i w kółko wyznawanie uczuć, na które ja nie reaguję, nieco dziwi