Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Czy istnieje jakieś zwierzątko (poza kotem) które można nauczyć załatwiania ...

Polecane posty

Gość u mnie tylko potrzeby fizjolog
piesek, mozna, zwierzaki typu fretka, kroliczki tez mozna nauczyc czy prosiaki morskie.

Gość maciuś z kranu
jest takie zwierzątko - kobieta, jak trzymasz krótko to nawet bąka bez pozwolenia nie puści.

Gość maciuś z kranu
Odradzałbym stanowczo trzymanie w mieszkaniu konia, albo owiec. Gdzie pójdą tam nabobczą. Kobieta sra śmierdząco, ale możesz trzymać na balkonie. Niektóre pchają się do domu i włażą do łóżka, ale wtedy musi bić.

konia bić chyab

Gość gangrena1111
Krolika nie bo bokbki bedzie ci strzelal po calym mieszkaniu... i do tego kable podzeral. Fredzioo jest swietny. Mam oto takiego. :) Troche mnie podryzie czasami zabkami ale do kuwetki ladnie mi sie zawsze zalatwia.

Gość Chomiczyna 999
chomik syryjski i bengalski, myszoskoczki , jaszczurka trobi kupe w jedno miejsce

kroliki mozna nauczyc, moja kroliczka nie zostawia wszedzie bobkow, tylko w klatce robila

Gość maciuś z kranu
Ja miałem kiedyś kobietę, była najsłabsza z miotu to mi kolega odstąpił za jedno piwo. Problem polega na tym że dużo sierści zostawiała w wannie i w zlewie i jak poszła się załatwić do kuwety to blokowała łazienkę przez godzinę. Kobietę można od biedy trzymać w mieszkaniu w bloku bo kabli żreć nie chcą za bardzo, ale trzeba czasem na spacer wyprowadzać. Jak mają cieczkę to lubią też pokąsać. Ja szczepiłem moją i dobrze karmiłem to nawet sierść miała błyszczącą i nie wyła mi po nocach.

Gość multimedia
swinka morska wlasciwie niby zyje w klatce, ale z powodzeniem mozna ja puszczac po mieszkaniu - pamietajac oczywiscie o schowaniu kabli i innych rzeczy, na ktorych Ci zalezy, a swinka moglaby pogryzc... swinki zalatwiaja sie w jedno miejsce, w klatce sama sobie wyznacza kat, gdzie bedzie to robic, po oswojeniu mozna ja wypuszczac swinki morskie sa bardzo ciekawskie, wrecz wscibskie ;-) polecam zrobic jej wyjscie z klatki, by w razie potrzeby mogla wrocic i sie zalatwic lub zjesc/pic najlepsze sa te dlugowlose, wygladaja jak miniaturowe pieski, ale wymagaja wiecej pielegnacji niz swinka krotkowlosa