Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kobiety przebierają w facetach jak w ulęgałkach.

Polecane posty

Fakt, że z pierwszymi partnerami nie wiążecie przyszłości, jest chyba już oczywisty dla wszystkich. Musicie mieć doświadczenie i porównanie żeby wybrać najlepszego, to jest najważniejsze. Zdobywacie coraz to lepszych facetów i w końcu nadchodzi moment żeby się ustatkować. Którego z kolei mężczyznę traktujecie poważnie? Mniej więcej czy jest to 5, 10 czy 15?

Gość hahaha dobre dobre
na pohybel wszystkim kurwom :D:classic_cool:

Gość cowoy_bebop
Tego nigdy sie nie dowiesz kolego. Kobiety są tak skonstruowane. Nie wiedzą czego chcą, a poxniej plączą i lamentują. Osobiście nigdy nie wzialbym kobietę, która miała wielu partnerów. Niezdecydowane świętoszki, a pozniej i tak Cie zdradzą. Pzdr.

Gość Wera28
A faceci to nieprzebierają w kobitkach jak w ulęgałkach?

Gość nieeee bo faceci
nosza aureole a kobiety rogi :classic_cool:

''A faceci to nieprzebierają w kobitkach jak w ulęgałkach?'' Nie, mężczyzna dąży do tego żeby być szczęśliwym przez cale życie z jedną kobietą.

Gość izydamagiczna
to ja nie jestem pelnowartosciowa kobieta :O bo mam 32 lata i obecny partner jest moim 3. i mam nadzieje, ze tym razem nie zostane oszukana i zdradzona :o

Pierdolisz jak potłuczony Dominik. Faceci z reguły bardziej przebierają, bo biologicznie jesteśmy przystosowani by rozsiać swój materiał genetyczny jak najdalej. A to kiedy znajdzie któraś z płci tego odpowiedniego/odpowiednią to już całkowicie inna sprawa.

''Faceci z reguły bardziej przebierają, bo biologicznie jesteśmy przystosowani by rozsiać swój materiał genetyczny jak najdalej'' Biologicznie kolego, to my mamy przede wszystkim rozum, który panuje nad popędami w odróżnieniu od kobiet.

''Biologicznie kolego, to my mamy przede wszystkim rozum, który panuje nad popędami w odróżnieniu od kobiet.'' Ciekawe, gdyby teraz do Twojego pokoju weszła rozebrana Eva Angelina i powiedziała: You fuck me right now; to zadziałał by Twój rozum, czy popęd? Tylko nie oszukuj:classic_cool:

Jakby tak było jak piszesz to nie byloby malzenstw, udanych zwiazkow i wszyscy byliby nieszczesliwi. Trzeba trafic na odpowiednia osobe, ktorej mozna ufac, nie o seks tu chodzi tylko o odpowiedzialnosc za zwiazek

''Napalone, tępe laski spotkałem nie raz, więc wiem co piszę.'' Acha:classic_cool: Więc kobiety tylko takie są, a mężczyźni nie? Mężczyźni wogóle nie odczuwają popędu seksualnego? To faceci częściej patrzą tylko na wygląd niż dziewczyny.

Rozglądnij się dookoła. Właśnie nie ma prawie udanych związków. Co chwile się ktoś żali, rozstaje, rozwodzi, k**wi. ja czytasz tylko kafe to rzeczywiscie mozesz odnosic takie wrazenie ja mam wokol siebie ludzi w bardzo udanych zwiazkach, owszem sa klotnie ale wszystko w zdrowych proporcjach

Oczywiście, że są udane małżeństwa ale nie są one z miłości tylko z przeprowadzonej przez was selekcji. Dlatego chciałem się zapytać, ile musicie najpierw przetestować mężczyzn, żeby później móc wyjść za maż.

Gość Panna Agatka
Ja miałam 8, zanim znalazłam tego jedynego, który został moim narzeczonym. a ile facet musi przetestowac kobiet zeby być gotów?????

Gość disco diva
jak zaczniecie panowie szukać kobiet wartościowych i mądrych, zamiast oglądać się za każdą laską z dupą i cyckami na wierzchu to skończą się wasze problemy :D no ale kogo interesują kobiety na poziomie, najważniejszy jest przecież wygląd. jak tak wybieracie to się potem nie żalcie na internetowych forach.

Oczywiście, że są udane małżeństwa ale nie są one z miłości tylko z przeprowadzonej przez was selekcji. Zgodze się z druga czescia zdania, ze zwiazki wynikaja z selekcji jak to nazywasz, ale zarowno z jednej jak i drugiej strony. Czlowieka poznajesz bowiem dopiero po pewnym czasie, jak sie zachowa w trudnych chwilach jakim jest partnerem i wtedy podejmujesz decyzje czy chcesz byc z kims takim, czy ten ktos |Cie zawiodl czy nie itp. Po co sie meczyc w chujowym zwiazku bez przyszlosci? Nie mow ze tego nei rozumiesz. Jesli chodzi o mnie seks jest do tzw "dopracowania" i nie o Niego sie rozchodzi tylko o szereg innych obszarow wspolego zycia. I ten jeden jedyny partner staje tym jednym jedynym na cale zycie wlasnie z milosci. Jesli akurat ten pierwszy w zyciu okaze sie tym w porzadku facetem to kobieta przy nim zostaje. Ale zycie niestety nie jest takie latwe - jeden strzal i wygrana, bo ludzie sa rozni, z roznych srodowisk pochodza, po czasie potrafia wyjsc wady ktorych sie nie widzi na poczatku.

''a ile facet musi przetestowac kobiet zeby być gotów?????'' Wystarczy tylko jedna. Jeżeli ta pierwsza daje mu wszystko czego oczekuje od kobiety, to nie ma żadnej potrzeby porównywać jej z innymi.

ja rozglądam się dookoła i widzę kobiety jak i mężczyzn ...zdradzających się nawzajem ... widzę tez pary które wstąpiły w związek małżeński nie poprzez selekcje ...a miłość

Gość oj domis domis :D
zostawcie dominisia, on biedny jest sfrustrowany i stad cala ta agresja:)

Gość Panna Agatka
A jeśli mu nie daje wszystkiego co oczekuje?

Gość desder
liczy sie kasa, masz ja masz fajna dupe, nie masz to nie bedziesz mial, ewentualnie jedna noc, i poszukiwanie faceta ustawionego z grubym portfelem............aqle po co szukac Polki skoro sa jeszcze inne kobiety?

Widzę, że nie wszyscy zrozumieli temat. Chodziło mi o to, że kobiety już na wstępie zakładają, że to będzie związek tymczasowy (treningowy) a nie na całe życie. Oczywiście, że nie chodzi o sytuacje, gdy ktoś nas zawodzi i wtedy się rozstajemy. Ani również o to, że wybieramy sobie partnera na podstawie jakiś naszych kryteriów. Pisząc wprost: macie chłopaka on was kocha wy jego też, ale korci was żeby spróbować jak to jest z innym i tylko dlatego go porzucacie.

Gość kupinik
Kobiety są jak te jabłka na drzewie. Niektóre z nich rosną na niższych gałęziach - nic prostszego dla faceta żeby je zerwać. Inne, te najsmaczniejsze, rosną na samym szczycie jabłonki i, żeby je zerwać, facet musi się trochę natrudzić.

Gość ksdkdkdk
dokladnie chca ciaglych zmian, i sprobowania czegos fascynujacego z kims innym, i prawda jest ze nigdy nie mysla o tym zeby byc z kims cale zycie, no chyba ze jak juz maja 35, zaczynaja sie starzec i nikt juz ich nie chce:)

Gość ujdlsms;s
jaki ten dominik jest durny i zalosny,a w sumie to smieszny calkiem w tych swoich zidiocialych wywodach. kto by pomyslal, ze brak sexu odbiera mozg? ciekawe, ze dominis jest tak beznadziejny, ze bywal zdradzany, czy jest tak mega beznadziejny, ze nigdy nawet nie zaznal zwiazku. bo te brednie, ktore tutaj serwuje musza miec w czyms swoje zrodlo:D:D:D

Gość xcdffdfdf
:D achtung achtung ta naga panna jeszcze cos musi soba reprezentowac i to wjaki sposob pozbedzie sie ubrania i bielizny takze bedzie o niej cos swiadczyc:)

''Kobiety są jak te jabłka na drzewie. Niektóre z nich rosną na niższych gałęziach - nic prostszego dla faceta żeby je zerwać. Inne, te najsmaczniejsze, rosną na samym szczycie jabłonki i, żeby je zerwać, facet musi się trochę natrudzić'' Nieprawda najlepsze jabłka to takie co spadły na ziemie, bo są najdojrzalsze i najsłodsze:classic_cool: Wiem bo mam jabłonki :classic_cool:

Gość z iloma puszczala sie
Twoja matka Dominiku1000?