Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kobiety przebierają w facetach jak w ulęgałkach.

Polecane posty

Gość MałaMi_123
"Wystarczy tylko jedna. Jeżeli ta pierwsza daje mu wszystko czego oczekuje od kobiety, to nie ma żadnej potrzeby porównywać jej z innymi." Zamieniając w tym zdaniu płec na przeciwną, zgadzam sie z nim. Sama jestem od ponad 10 lat z jednym mezczyzną, byl on moim pierwszym pod kazdym wzgledem, z nim nawet przezyłam swoj pierwszy pocałunek. I choc jestem postrzegana jako atrakcyjna kobieta, nigdy nie przyszło mi do głowy by go zdradzic,nie ineresuja mnie flirty z innymi ani porownania. Jestem poprostu z nim szczesliwa. A w swoim najblizszym otoczeniu,mam na mysli rodzine i bliskich przyjaciol, znam przynajmniej trzy takie pary jak my. Przykro mi panowie ze macie takie zle doswiadczenia z kobietami ze az kipi z was frustracja. Tyle ze to nic dziwnego jak wybiera sie kobiete na podstawie wylewających sie piersi, tapety i bezwstydnego zachowania. A pozniej płacz ze wszystkie kobiety to kurwy i szmaty

Gość Panna Agatka
''jak kurewki nie maja juz argumentow zaczynaja wyciagac teksty typu " a z iloma twoja matka sie puscila" kurestwo pelna geba'' Kolejny brzydki prawiczek na kafe:) ?

Gość nie tak brzydki jak
odpychajacy od siebie wszelkiej masci kurwy :classic_cool:

Gość MałaMi_123
W takim razie niech ten pan od kurewek wyzej odniesie sie do mojej wypowiedzi,bo widze ze mnie ominal

Gość fgfdgd
watpliwe stwierdzenie..............bo madry i szanujacy facet omija z daleka wylewajace sie piersi i nadmiar tapety faceci szukaja normalnosci, normalnych kobiet z ktorymi mozna byc, porozmawiac, przezyc zycie.............duzo nie oczekujemy od was, ale oczekujemy jakiejs madrosci zyciowej, no niestety malo z was tak posiada:)

Gość fgfdgd
wlasnie frustracja zmusza kobiety do kurwienia sie na prawo i lewo wiec piszac to brzydko, ustalmy wreszcie ze macie reguly jakie macie:)

Gość taa niedobra pupa
Ja niestety nie przebierałam. :( Wyszłam za pierwszego - i żałowałam. A teraz się rozwodzę. :(

Gość fgfdgd
:). a piekne oczeta nie widzialy co biora?:)

Dominik i spółka, zachowujecie się jak desperaci. Weźcie się w garść i szukajcie dziewczyny anie żalcie sie tu. Idźcie na jakąś impreze to może znajdziecie tą jedyną a nie żalicie się jak cipki. Sam poszedłbym na jakąś impreze ale nie moge bo jestem w pracy i mam dyżur.

''Dominik i spółka, zachowujecie się jak desperaci. Weźcie się w garść i szukajcie dziewczyny anie żalcie sie tu. Idźcie na jakąś impreze to może znajdziecie tą jedyną a nie żalicie się jak c*pki. Sam poszedłbym na jakąś impreze ale nie moge bo jestem w pracy i mam dyżur.'' Dziękuję ci chłopczyku za radę, teraz możesz już spokojnie popracować. Fajna praca , siedzieć na kafeterii, taka męska.

Gość taa niedobra pupa
. a piekne oczeta nie widzialy co bior wygląd był ok, ale charakter okazał sie do bani....

Moją pracą jest czuwanie przez całą noc czyli nic nie robie, ale czuwanie więc sobie moge posiedzieć :classic_cool: I nie jestem chłopczykiem. Mam 23 lata :classic_cool:

Gość nie wiem czy ujawnianie wieku
jest dla ciebie korzystne :classic_cool:

Gość fgfdgd
dokladnie, zbyt malo zeby wiedziec cos o zyciu jak na 23 lata, a ta niedobra pupa niech nastepnym razem pomysli ze wyglad to nie wszystko bo znow piekne oczeta moga sie pomylic:)

Gość tyrrttetetrtr
wiec powiedzmy szczerze ze normalny model panny juz nie istnieje, ktora chce byc zona, matka, kochanka...............no w tym przypadku to uzaleznione to jest od zawartosci portfela, a nie uroku osobistego przyszlego kochanka..............prawda kole w oczy?:)

Gość MałaMi_123
Tyrt jakos tam Nie obwiniaj kobiet za swoje nieudolne zycie. Nie jestes poprostu interesujacym mezczyzna dla normalnych kobiet lub gustujesz w materialistkach. A ze do tego nie masz pieniedzy wiec masz swietne wyjasnienie dla swojej samotnosci. Moze zastanow sie gdzie lezą faktyczne problemy albo zmien srodowisko

Gość kolejna swietna rada
zmien srodowisko , gustujesz w zlych kobietach. kobiety zmiencie plyte bo to nudne sie juz zrobilo :P

Gość tyrrttetetrtr
a wy wciaz to samo, jak ciezko jest kobietom przyznac sie do winy ze takie sa..................wasze rady zatrzymajcie dla siebie, jestem zonaty, a czy szczesliwie to moja sprawa

''a dlaczego mają nie przebierać? skoro lecą na nie koleni faceci to w czym problem?'' I tu przyznam offermie(prawdopodobinie pierwszy raz) racje:) Jednym zdaniem podsumował. Nic dodać, nic ująć:)

Gość tyrrttetetrtr
z tym ze kolego tych kolonych facetow jest niewielu i tylko przyznales im racje ze na nich leca i takie sa, no troche to nie ok tak sie zachowac w stosunku do facetow.

Gość tyrrttetetrtr
no nieprawda, on szuka piekna a nie pelnego portfela richard:)

Gość MałaMi_123
tyrtyr ale powiedz mi do czego mam sie przyznawac? Przeczytaj sobie moj pierwszy wpis. Znam wiele porzadnych zarowno kobiet jak i mezczyzn a wy tu wylewacie biedacy swoje frustracje jake to kobiety sa zle i niedobre. Przykre ze zycie tak was skrzywdzilo ale moze spojrzcie tez na siebie czy przypadkiem nie przyciagacie takich sytuacji

Gość tyrrttetetrtr
przeczytaj sobie moj wpis ze jestem zonaty:), ale co panny wyprawiaja z facetami ktorych znam to nie wystarczyloby papieru zeby to opisac.

Gość MałaMi_123
jestes zonaty ok. W dalszym ciągu nie wiem do czego twoim zdaniem powinnam sie przyznac. Slucham

Gość MałaMi_123
Miedzy nami jest taka zasadnicza roznica ze nie wrzucam wszystskich do jednego worka i nie generalizuje. Obwinianie kobiet(lub mezczyn) za zło calego swiata jest oznaką frustracji i skrzywienia czy to sie tobie podoba czy nie. Ja tez znam wiele historii o kurewskim zachowaniu facetow ale jakos nie uwazam calej meskiej populacji w moim otoczeniu za kurewiczow. Moze pora wybrac sie do psychologa?

I tak kazdy zwiazek trwa dluzej lub krocej - to tylko kwestia czasu.

Gość tyrrttetetrtr
ale ja pochwalam jak najbardziej Twoj status, jako dobrej zony, i nie mam nic przeciwko Tobie. Mam zastrzezenia do pewnej grupy kobiet, powiedzmy 70% ktore nie posiadaja zadnych wzorcow moralnych, rozumiesz teraz?