Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kobiety przebierają w facetach jak w ulęgałkach.

Polecane posty

Gość tyrrttetetrtr
niestety, ale trafne spotrzezenia dotyczace obiektywnej wizualizacji swiata, otoczenia w ktorym zyjemy, kobiet rowniez bo o was piszemy nie jest oznaka frustracji a pytania dlaczego tak sie dzieje i czemu tak malo ludzi to rozumie co ich otacza.

Gość black xxs
heh, ileż tu rozżalonych, rozgoryczonych, słabych i sfrustrowanych pseudofacetów- szok!!! :):D

Gość tyrrttetetrtr
och, ilez w Polsce musi byc kobiet ktore nie rozrozniaja co jest biale a co czarne a Ty sie do nich zaliczasz............wlasnie, juz jestes gwiazda topiku:)

Gość MałaMi_123
Spostrzezenia okreslilabym jako trafne jesli dotyczylyby ogolu spoleczenstwa. Wybiorcze podejscie do tematu, klasyfikujace kobiety jako kurwy, zepsute istoty bez wartosci moralnych itp przy jednoczesnej gloryfikacji facetow, stawiajacych ich wrecz w roli meczennikow jest dla mnie smieszne. I w dalszym ciagu uwazam ze to skrzywienie. Brak wartosci moralnych to problem zarowno duzj czesci kobiet jak i mezczyzn

Gość Sid,nie posraj sie z emocji :)

Gość tyrrttetetrtr
tak, naprawde mala mi to nie rozumiesz nic, ilu facetow wpada w alkocholizm, depresje i inne tendencje poniewaz kochali kobiety ktore ich opuscily, podczas gdy wlasnie te kobiety znalazly w bardzo szybkim i wrecz zaskakujacym tempie nowych tzw. partnerow i szybko zapomnialy o starych.....nie tak jest?

MałaMi_123 - Popieram! Jedna wielka frustracja i totalny brak obiektywizmu. Widzą tylko to, co chcą widzieć i nic innego niż to, co sobie uroili do nich nie dociera...

Gość tak czytam
i zastanawiam sie jak to sie stalo, ze zawsze bylam wiarna, a zostalam zdradzona... i minely juz 4 lata, a ja nie moge stanac na nogi

Sa ludzie i parapety - zarowno wsrod kobiet jak i wsrod facetow.

Gość tyrrttetetrtr
tak ogloscie manifestacje na Placu Zamkowym z naczelnym transparentem "Nienawidzimy facetow", i kupcie sobie wibratory skoro tak bardzo wszyscy faceci sa zli:)

Gość t... cos tam ...
masz juz faktycznie mozdzek przepity...:)

Mój komentarz był do panów z tego topiku - nie dotyczył wszystkich facetów. Póki, co na swojej drodze spotykałam samych 'normalnych' ;] Także szokuje mnie postawa kafeterian...

Gość tyrrttetetrtr
ja pijam czasami, ale to kobiety wprowadzaja facetow w alkocholizm, szokujaca postawa kafeterian? Wiadomo ze kafeterianki ziona nienawiscia do plci przeciwnej, oczywiscie nie wszystkie, ale po topikach mozna wywnioskowac ze jest to zjawisko nagminne::(

Gość MałaMi_123
Masz racje, nic nie rozumiem bo nie podzielam twoich pogladow. I tak kolejny raz racje. Kobieto to diabelskie nasienie stworzone do niszczenia biednych, dobrych i wrazliwych mezczyzn. To wszystko wina tych bab, gdyby nie one to nie bylo by wojen, przestepczosci i cyklistow. Przykre ze dorosły i zonaty facet ma tak bardzo ograniczone horyzonty. Tez mogłabym przytaczac przyklady z bogatej biblioteki meskich zachowan ale po co?

Gość MałaMi_123
Sid w ostatnim wpisie strescił cale rozbudowane przesłanie ktore probuje przekazac:)

Gość tyrrttetetrtr
A nie powinnas raczej zajac sie Twoim zyciem rodzinnym, bo z pewnoscia pisanie na kafeterii wypelnia pustke i tesknote za mozliwoscia zdrady fikcyjnego ukochanego?....hmmm

Gość MałaMi_123
Brak pomyslu na merytoryczną odpowiedz zastepujesz osobistymi wycieczkami? Jakie to typowe... Straciłam czas wymieniajac z toba wiadomosci, ostatecznie udowodniles ze masz ze sobą powazne problemy. Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc ci szczscia z kobietami biedny czlowieczku

Gość tyrrttetetrtr
bo nie mam czsu pisac po raz kolejny jakie jestescie moze jutro, biedny skarbie

Gość MałaMi_123
Nie sadze bym jutro odszukiwala temat by poczytac wypociny frustrata. Szkoda czasu bo nie ma szans na merytoryczna wymiane zdan z czlowiekem zaburzonym

Gość tyrrttetetrtr
tez tak sadze, bo normalna kobieta spedzalaby teraz sobotnia noc w towarzystwie ukochanego czule pieszczac sie do jego piersi:) merytoryka?, a wiesz co to jest?

Gość Milaaaa20
Ten topic zrobił się starciem szowinisów i feministek a prawda jest taka że są i kurwy i kurwiarze, porządne babki i porządni faceci. Problem stanowi odnalezienie sie tych porządnych gdy kurestwo przeważa.Kobiety i mężczyźni muszą przebierać bo nie trafiają na tych co trzeba od razu ( to rzadko sie zdarza)

Gość tyrtrertyrter
dokladnie ze prowadzimy tu bitwe, a przy przewazajacej tendecji do kurewstwa z obu stron to faktycznie trudno znalezc dobra osobe.