Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to tylko moje zdanie

nie uważacie że sossssss jest

Polecane posty

Gość uważam że sossss nie jest naj
najgorszy ale ma okropny nos!!!!!!!!! jakby mu walec przejechł masakra :((( i po tym nosie wnioskuje że jego penis jest nieobrzezany i ma około 14 cm

Sosssss- napisałam, że będę po 22:30 - hahhaha, specjalnie się spieszyłam, żeby jakiś podszyw nie napisał za mnie, a teraz się zaczerniłam :) No i skończyliśmy na tym, że też jesteś ze Śląskiego :) Ja też mam tutaj dom :) A nos masz fajny. W ogóle jesteś przystojny jak nie wiem. Dzięki za kwiatucha :)

Gość kiciaa7656
o podróba sosssssa :P znowu ten od spermy buhaha ?

Gość wolanda weranda
nos jeszcze poł pieby, najgorsza jest ta imitacja wasika. i w ogóle jakis taki on jest.. kojarzy mi sie z powiedzeniem "miec mleko pod nosem". a ksywa rzeczywiscie tez oblesna, sos. dobrze ze nie musztarda, bagno, pomyje albo rzygi

Właśnie Cię poznaję :) Ale nie, nic na siłę :) Być może jeszcze przyjdzie na to czas ale jeśli Ty zechcesz, a nie tylko ja.

Heh, no byłam dopiero co - w tamten wtorek :) Po rynku sobie chodziłam z jej dzieckiem. Ale fakt, w Tychach jestem co jakiś czas, więc może będzie nam dane poznać się na żywo, a póki co zostaje tylko kafe :) Hehhehe, aż mi wstyd teraz, ze tak otwarcie Ci piszę, ze mi się podobasz.

ja też jestem z śląskiego a dokładnie z cieszyna...ale mnie nikt na kafe nie lubi...

Dla mnie wygląda jak szczyl z niskim poziomem testosteronu :o Żaden z niego facet... Jakiś szczurowaty pedzio. Obrzydliwość :O

ciekawe na co na co mam wyrywać...chyba nie myślisz że na jawke...bo to złom niesamowity...:-D

Gość bez jaj ale ty
auroton ani piekny nie jesteś ani fury tez nie masz fajnej:O to samo tyczy sie sossssssa chyba ze ma lepsze autko:D

hah...ja jestem z miasta ale to szczegół...ale ktoś tam ma rację wcale nie jestem ładny...a auto mam nie do szpanu tylko do sportu...

Gość bez jaj ale ty
tak czy owak sos nie jest lepszy więc sie nie przejmuj! :D

Gość pierdoły opowiadacie!
ładni jesteście:)

a ja nie mam zamiaru być od kogoś lepszy...teraz już wiem dlaczego jestem singlem...jestem paszczurem i mam mordę jak koń torbę...sosssss idemy pić utopimy smutki w kieliszku wódki...

Gość bez jaj ale ty
no ja nie wiek ktora poleci:classic_cool:

Auroton - kiedyś założyłeś temat, ze dałeś nowe zdjęcia do stopki i tam też Ci napisałam, że jesteś przystojny i masz słodką buzię :) Tak więc jak dla mnie to też jesteś przystojny. Co prawda Sossss jest na pierwszym miejscu - ale tylko Wy dwaj mi się wogóle podobacie z kafeteryjnych facetów :)

Gość pierdoły opowiedacie!
płec przedziwna? ide stąd:(

autko to się podoba tylko małym chłopcom i motofanom...laski wolą odjebane bmw...lub jakiś inny ładny wózek...maluch nie ma polotu...on ma być po prostu hardcorowy...

Gość Przypominame B)
Lola napewno zapomnialas o przystojniaku jakich malo81:classic_cool:

Gość bez jaj ale ty
O kur.. cze to juzbym brała Levviatana w ciemno niz tych dwóch:)

Gość bez jaj ale ty
a z tym maluchem to sos chyba czasy pomyliles:D laski leciały na tekiego woza w latach 80tych a nie teraz:O dzisiaj to mozesz ładnym bmw podjechac:classic_cool: pozdrawiam

Nie, przystojniak jakich mało czy jakoś tak i inni faceci na kafe mnie nie interesują. Tylko Ci dwaj są w moim guście, w tym Sosssss w szczególności jest cudny :)

Gość bez jaj ale ty
Lola powiedz ze to jest provo:D

Gość Przypominame B)
Lola to bylo ironicznie co ty myslisz ze ja slepa:-D