Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to tylko moje zdanie

nie uważacie że sossssss jest

Polecane posty

ja bmw nie trawie...dla mnie to buractwo i tyle...jak coś z napędem na tył...(mimo że mam właśnie z taki napędem auto) to bym brał toyote suprę albo nissan skyline lub jak kto woli gtr 34...albo nissana 200 sx...to są wozy do driftu a nie lanserskie bmw

Sosssss jest jak dla mnie śliczny :) Przystojny.... a Auroton ma słodką buzię. A co do samochodów - wogóle nie zwracam uwagi na to jaki samochód ma facet i czy wogóle ma. Ja mam swoje autko i więcej mi nie potrzeba w tej kwestii.....

Może nie mam gustu, może się nie znam, ale nie znoszę takich meskich chłopów, nie znoszę koksów, nie lubię twardzieli z wyglądu.... Lubię chłopców o miłej, słodkiej urodzie, przystojnych po prostu, a nie dla szpanu robiących z siebie nie wiadomo co. Tak jak już mówiłam, tylko Sossssss i Auroton - z przewagą dla sossssika, którego zdjęcie wywołuje codziennie uśmiech na mej twarzy.....

Szejku nie jest zły, ale nie pasuja mi jego włosy. Z tym, ze cenie go za to, że fajnie i kulturalnie wypowiada się na forum.

Sosssssik nawet jakby miał zrobione z nosem to co gosialicious czy jakoś tak - będzie dla mnie numerem jeden, więc się nie wysilaj antytalencie...

Cholera - im częsciej klikam na zdjęcie sossssa, czy to te głupio przerobione, czy normalne, to coraz bardziej mi się podoba..... Sossss - masz jeszcze jakieś foto????

Gość bez jaj ale ty
umarłam:) hahaha:D biedny sossss

Gość bez jaj ale ty
ciekawe czy widzial to:D

Gość bez jaj ale ty
ide spac paaaaaaaaaaaa

ej wiecie co mam straszną tremę...jutro startuje w zawodach strażackich...niby nic ale mam chore kolano już po operacji i jeden zły krok i mam uraz kolana...nie chcę nawalić więc jestem trochę stremowany...bo nie dla mnie będzie tragedią to że będę miał gips na 1,5 miesiąca ale to że zawale zwycięstwo całej drużyny...

Gość Przypominame B)
Ja pier ale chamstwo:o Sos nie przejmuj sie, to zazdrosc i tyle:o

Auroton - no to współczuję odpowiedzialności za cała drużynę i podziwiam, że zgodziłeś się brać udział w tych zawodach mimo urazu..... w każdym razie życzę Ci powodzenia. Będzie dobrze :)

po mnie też jeździli jak po szmacie...ale widocznie coś w tym było skoro tak mi jechali...nic się nie bierze z niczego...

Gość Belle Belle
Eh autoron bo tamta twoja fota z kiełbara byla faktycznie beznadziejna:o Ale sos jest zawsze mily i ladny i dlatego frustraci z kafe mu zazdroszcza:o mam nadzieje ze soss nie opusci przez to kafe na zawsze🌼

ja właśnie zastanawiam się czy nie skończyć z kafe...bo przez kafe źle się wysypaim bo idę puźno spać...a po drugie nikt za mną nie będzie płakał...a więc postanowione auroton kończy jutro swoje kafeteryjne zycie...

Pytanie po co ludzie umieszczaja fotki w stopkach ? To takie niesmiale pytanie "co o mnie sadzicie" Dla mnie osobiscie to zalosne. Rownie dobrze moga dodac awatarki na forum.

ja takiego topa nigdy nie założyłem...a fotki mam po to aby ktoś miał mozliwość wiedzieć jak wyglądam...

To jest przejaw ekshibicjonizmu... i jakis prob dowartosciowania sie. My faceci nie powinnismy takich rzeczy robic. Popatrz na fotki kobiet na tym forum eksponuja to co maja najlepsze*... cyc / dupe / usta ... :( to chore.

no raczej jak ktoś ma płakać to tylko z radości...a tak na serio to kto jest za tym abym spiertalał z tego forum na zawsze...

To w nic nie pykasz sobie ? Giery jakies ? Ja tu na forum zagladam jak jakis film leci ... czasem zeby sie slowem pobawic czasem zeby pokurwic bez sensu ... tutaj kazdy znajdie cos dla siebie ;P

ja mam co robić...ale wieczorami lubie popisać z obcymi ludźmi...ale jutro już z tym zrywam...te wieczory poświęce na sen...

ej a wiecie że ten błachowicz co walczy to on jest z cieszyna i że to mój znajomy...haha ale szkoa miałem jak usłyszałem o nim w tv...nie wiedziałęm że aż tak daleko zajdzie...