Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdhftghtfryhft

nie lubie niskich kobiet

Polecane posty

Gość malina77777777
Kurwinoxx, Twój wzrost jest jak na faceta idealny ;) tak uważam ;]

Gość piczkaxxxxxxxx
żetę mona mi no cóz to cała prawda o niej , jeszcze usunęła fote ze stopki i dobrze

Gość a moje cudo
ma 180,i jest duzym facetem,a ja mam 154 i nam to wcale nie przeszkadza,ja lubie duzych facetow a on male kobietki.Nie ma to jak sie wtulic w takiego wielkiego faceta,chociaz dla mnie kazdy jest wielki:)A Kylie Minogue ma 154 ,i nie jesden dryblas by ja przelecial:)

no i przecież nie bedzie ci mówił że woli wysokie, skoro jest z tobą, facet mówi ci to co chcesz usłyszec a i tak robi swoje, gdyby w głowie zawróciła mu jakas 170 (np ja ;) )

Gość a moje cudo
male jest piekne!A ja slyszalam ze im wyzszy facet tym mniej ma w spodniach:DMoj facet wszystko ma na miejscu na szczescie i w odpowiednich proporcjach!To jest nie fair dyskryminowac niskie dziewczyny,ja juz swoje przecierpialam w podstawowce,teraz mam 28 lat i nie cierpie z powodu mojego wzrostu,ale bywalo trudno.Z reszta gdybys zobaczyl fajna dziewczyne 154,i nie fajna 160 to ciekawe na ktora bys polecial,wiecej nie znaczy lepiej!

Gość Do dfgdfghdfghdf
Pewnie masz kobylaste rozmiary, nikt cie nie akceptuje i masz kompleksy.

Gość Takie wielkie monstrum
nawet zle wyglada jak tanczy , stopy jak pletwy i smierdzace. Serce slabe, bo ma co pompowac.

Gość slodki ON
pierdolnijcie się w łeb wyrostu się nie wybiera

Gość Idefons kleszcz Mialczynski
Przesadzcie prity Łomen chot to nie jej zdjecia , jest piekna dziewczyna (bliska idealu)

Gość iksowa
Priti Łomen - sorry ale wypierdol to zdjecia co masz w stopce, bo to nie Ty hahahahaha ;D moze bys chciala, ale zapewne Ci daleko do Voe, wiec nie rob sobie wstydu dziewczyno

Gość a ja mam 170 i
a ja mam 170, dawniej mi sie wydawalo, ze to idealny wzrost, ale teraz zaczyna mnie wkurwiac, bofaceci same konusy a powyzej 180 to moze 1 na 5:/ przy exie nawet wyzszych butow ubrac nie moglam, spoko na codzien mge smigac w balerinach, ale na impreze? :/ beznadziejnie to wyglada ja w szpilkach a facet 10 cm nizszy :// nigdy wiecej chlopa ponziej powiedzmy 178