Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i43e

Syn nie idzie na studia!!

Polecane posty

Gość i43e

Kiepsko zdana matura, brak dodatkowego przedmiotu na maturze i kilkumiesięczny kurs, oto takie życie zorganizował sobie mój syn. Narazie sobie zarabia dorywczo w każdy możliwy sposób ale powiedziałam mu jasno i wyraźnie żeby nie liczył na moje wsparcie.

Gość a jaki kurs?
moze bedzie mial pieniadze po tym kursie tylko powiedz jaki?

Gość I bardzo dobrze...
Po nam kolejny sfrustrowany produkt uboczny uczelni wyższych, który w wieku 24 lat wchodzi na rynek pracy i nie potrafi dać pracodawcy niczego więcej niż goownowarty papierek ukończenia studiów? Niech twój syn porobi kursy zawodowe i zdobędzie doświadczenie zawodowe w danym fachu, a wyjdzie na tym znacznie lepiej niż większość tych debili chcących sobie przedłużyć dzieciństwo studiując 🖐️

Gość i43e
Kurs ochroniarski, czyli pieniędzy nie będzie miał wcale i jeszcze będzie narażał życie. On nawet nie pomyślał o tym jakie ja mam plany względem niego, tylko zrobił po swojemu.

Gość a ja nie 111
Ty masz plany wobec Niego??? Raczysz sobie żartować, Ty już swoje plany zrealizowałaś. Teraz pozwól by on zrealizował swoje... No i dobrze,że zrobił po swojemu a nie realizował jakiś durny pomysł swojej "mamusi". Jak mnie drażnią tacy ludzie, którzy wtrącają się w życie swoich dorosłych dzieci. Masz jakieś niezrealizowane plany z dzieciństwa? Co?

Gość yhyhyyy
oj tym w zyciu wazny jest tylko seks

Gość Sabina80
Mamuska pozwól swojemu synowi decydować o swoiim życiu. wkroczyl w dorosłość i jesli wybrał taką drogę to nie sprawiaj mu wyrzutów. Musisz uwierzyć w niego, że może mu się uda - uwierz mi, że mówiąc mu, że nie będzie mógł na Ciebie liczyć to w razie porażki stracisz syna. Nawet jeśli ten kurs okaże się błędem to pozwól mu na to. Może się czegoś nauczy. A jak mu wyjdzie i znajdzie dzięki temu prace to przyznaj się, że nie do końca miałaś rację. A zdaj sobie sprawe, że studia to 5 lat -w tych czasach straconych. A jako ochroniarz po tylu latach też może lepiej zarobić.

Gość rada jak ta lala
"ja mam plany względem niego" wolne żarty?