Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donia89

mam ochote na mojego tate

Polecane posty

Gość donia89

Czesc! Wiem ze to dziwne, ale ostatnio mam ochote na mojego ojca. Nigdy nie zwracalam na niego uwagi w taki sposob.... z perspektywy seksu i jego meskosci.. jestem jedynaczka. Mieszkam z rodzicami i nie wiem co w takim wypadu robic. Porozmawaic z mama i powiedziec jej ze jej moz (a moj ojciec) mi sie podoba i zaczyna mnei podniecac? Jak sie masturbuje (nie dziwcie sie, bo pewnie karzda z was to kiedy robila/robi) to wyobrazam sobie sceny w ktorych biore udizal ja i moj ojciec. Zaczynam sie martwic o siebie tym bardziej ze nie mam chlopaka. :((

Gdzieś czytałam, że w sprawach jedynaków to tak jest poniewaz ojciec jest tak jakby wzorem we wszystkim i u chlopakow jest ka samo tylko ze z matka... Ale nie radziala bym mowic mamie pomyslalas ja na to zareaguje... dla mnie to z deczka dziwne

Gość Harmonica
A niezły jest chociaż? :classic_cool:

Gość Harmonica
No autorko. nie uciekaj

Gość donia89
eee wiecie co, już prawie podszyłam się pod donię89, ale w ostatniej chwili resztki przyzwoitości się we mnie odezwały - mówię to ja, MsWhite

Gość donia89
mam 21 lat jak mozna wywnioskwoac z nicku:) i jeszcze nie spie jak cos:) a tata jest hmm... z twarzy przystkojny, przynajmniej tak zawsze mama mowia i teraz zaczynam to zauwazac. a jesli chodzi o budowe ciala to nie jest super wysportowany... powiedzialabym ze wyglada jak przecietny facet czyli ma brzuch itd. Chociaz ostatnio zaczal bardziej dbac o siebie tzn. zaczal chodzic na basen i biegac z psem.

Gość Harmonica
To bierz się za niego.nie ma nic złego w incest,choć ja nie praktykuje,ale to twoja sprawa

Gość wolf70
donia - szkoda, ze ty tak daleko mieszkasz, moglbym byc twoim "tatusiem" :))

Gość blondi

Ja bym mu dała bez zastanowienia,przecież to facet jak każdy inny.

Gość Gosc

Według mnie powinnaś sobie znaleść jakiegoś kolegę do seksu i rozładować napięcie jesteś po prostu zbyt naładowana