zocha86 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Witam, od marca staramy się z mężem o dziecko i do tej pory bez skutku. Wcześniej przez trzy lata brałam pigułki antykoncepcyjne, lecz odstawilam je w grudniu 2009r. Zastanawia mnie jednak fakt, że przeszło miesiąć spóżnia mi się miesiączka. Robiłam test ciążowy dwa razy i cały czas jest negatywny wynik. Non stop czuje się jakoś źle, kręci mi się w głowie i chodzę rozdrazniona, często jest mi poprostu niedobrze. Ginekolog na konsultacji powiedziała ze ona nie jest w stanie wykryc bardzo wczesnej ciąży, gdy bada ręką. Nie wiem co robić w takiej sytuacji. Czy mogę być w ciąży? Jesli tak to czemu testy są negatywne? Kolejną wizytę u ginekologa mam dopiero za trzy tygodnie. Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 najlepiej zrób sobie bete hcg :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Ale bzdura. To nie mogła zrobić USG zamiast badać ręką? Mój gin widział pęcherzyk na USG gdy okres spóźniał mi się 6 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 przy badaniu może stwierdzić jedynie powiększoną macicę. Mniej więcej w 5-6 tygodniu usg dopochwowe wykryje ciążę. Testy tzw "sikacze" czasem mogą być negatywne pomimo ciąży. Zrób test z krwi beta hcg będzie pewniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolyndara 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach