Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanazastraszona

Jeśli okaże się, ze jestem w ciąży to...

Polecane posty

Niekoniecznie przy 1 tabletce ma się jeszcze okres, ja dostaję po 2 dniach od odstawienia i trwa 3-4 dni, więc nie zahacza nawet o dzień w którym zaczynam kolejne opakowanie :o Poza tym okres przy tabletkach to nie 'normalny' okres, pomijając to że nawet przy normalnym okresie można zajść.

Gość do test to mozesz sobie
wez ty sie zamknij najlepiej jak mozesz kogos krytykowac skoro sama jesteś tępa biorąc tabletki nie wyznacza sie dni plodnych bo ciagle masz nieplodne ;/ moze co za matoł

Gość zdesperowanazastraszona
co do okresu to przy przyjmowaniu tabletek nie występuje. jest "krwawienie z odstawienia". Jesli na ulotce mówią, że ryzyko jest to chyba jest, raczej nie mają za zadanie wprowadzać mnie dla zabawy w błąd. A o dodatkowym faktycznie- głupota- mogłam w ogóle się nie kochać a nie jest...no cóż. Prezerwatywy i tak nie wchodziły w grę. Parter jest uczulony.

aquariuss - zapomniałam wziąć pierwszej tabletki z opakowania i wzięłam po 13h od godziny w której normalnie brałam. Pierwszy tydzien z zabezpieczeniem, potem nic, i pod koniec drugiego raz bez konczenia w srodku raz z konczeniem.

Gość ordynariusz polowy korcipięta
chOOkj ci w dOOpę tępa zdziro, obyś była zaciążona i dostała nauczkę od zycia w kwestii odpowiedzialności

Gość trzeba bylo wczesniej myslec
Mogl nie konczyc w Tobie... Ale madry Polak po szkodzie... Zla jestem na takie panienki jak Ty, moze tez zazdrosc przeze mnie przemawia bo ja sie staram po poronieniu i dupa.. Nie wazne. Pozostaje Ci jedynie czekac i jesli okaze sie ze nie jestes w ciazy to mam nadzieje ze wyniesiesz lekcje na przyszlosc... Powodzenia

Gość ok zacznijmy od tego
ludzie latami jadą na stosunku przerywanym a wy myslicie ze ciorac tabletki wycieknei troche plynu i ciaza dajcie spokoj:))

Gość aquariuss
odpowiedzialny sex jest jak piwo... bezalkoholowe :) Też mam często schizy, pomimo że uważamy :( Teraz np. kochałem się z prezerweatywą i przerywany, wszystko zdażyłem, nawet musiałem troszkę sam dłuzej robić. Jednak była bardzo głęboka penetracjia, na ukos od tyłu, głebiej już nie mogłem :P Dziewczynie się to podobało, ale teraz to różne myśli :PPP Autorko pozostaje Ci test ciążowy.

Ja myślę ,że na 95 % nie zaszłaś w ciąże, więc się nie martw. Musiałabyś mieć wyjątkowego pecha. Po prostu w trakcie przerwy 7 dniowej zrób przerwę. Nawet jak wpadniesz to istnieją sposoby na przerwanie ciąży bez wyjazdu do Słowacji -womenonweb.org. Znajoma skorzystała kilka lat temu. Sprawdzone.