Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Może jesteś tym kogo szukam dziś

Polecane posty

Gość Łukasz25___
Oj jestem pewien że szukasz mnie :D

Max Zander vel Klaun- jesteś lekarzem ? Matko, podziwiam. kibies - sama się zastanawiam narazie ''uciekłam od chłopaka ?'' Jeśli w ogóle mogłam go tak nazwać.

jeśli można wiedzieć jaki był powód twojej "ucieczki" ? : P

powód ucieczki - oj dużo tego, było. Zostawałam z nim z przyzwyczajenia, ja mu zaczełam zwisać, przychodził do domu w nocy jak ja już spałam.. Lista oczekiwań - muszę się zastanowić, ale jakoś za wielkich nie mam.

lokalizacje - wolałabym żeby zostało to moją słodką tajemnicą kafe. Lista oczekiwań - nie chciałabym żeby traktował mnie przedmioto - był zakochany do szaleństwa we mnie - chciałabym żeby miał poświęcić mi czas, chociażby 1/2 godzinki dziennie - musi golic brode - musi dbac o siebie (higiena) - chciałabym zeby byl to brunet (ale mniejsza o to)

" 11:54 [zgłoś do usunięcia] Metinta Luxe Max Zander vel Klaun- jesteś lekarzem ? Matko, podziwiam. kibies - sama się zastanawiam narazie ''uciekłam od chłopaka ?'' Jeśli w ogóle mogłam go tak nazwać." Nie mam tego zawodu ale co nieco się znam na tym:classic_cool:.Napisz lepiej dokładnie kiedy i gdzie sie urodziłaś to napisze czy możesz próbować nadal mnie podrywać:classic_cool:

do listy oczekiwań jest może jakiś przedział wiekowy :P ?

Gość to nie twoja fotka w stopce
wywaliła na wierz cycku jak dzivka!!!!!!!! na żonę nie nadajesz :o

i co z tego ? Twoje cycki czy moje, że się tak złościsz. Złość piękności szkodzi ;) Pokazuje to czym obdarzyła mnie natura, a nie chirurg.

Gość kibes poproś o darmowego
loda

lokalizacje - wolałabym żeby zostało to moją słodką tajemnicą kafe.- a szkoda bo to podstawa Lista oczekiwań - nie chciałabym żeby traktował mnie przedmioto - da sie załatwić - był zakochany do szaleństwa we mnie- hmmm serce nie sługa, moze bede potrzebował czasu - chciałabym żeby miał poświęcić mi czas, chociażby 1/2 godzinki dziennie- nie ma problemu - musi golic brode- to z automatu - musi dbac o siebie (higiena)- jak powyzej - chciałabym zeby byl to brunet (ale mniejsza o to)- pasuje!!!! wiek....i tu leżę ;)