Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Może jesteś tym kogo szukam dziś

Polecane posty

Gość no ale przecież po co
metinta mieszkasz w krakowie?? znasz może tomka/??

Gość kibes idz do burdelu

Metinta wszystkiego można spróbować tylko nie facet z facetem ;) a już raz spotykałem się z dziewczyną o 3 lata starszą ;P

Kraków? hmmm coraz lepiej... jestem lekko po trzydziestce... ale jest jeszcze jedne mały drobny szczegół,.... mam zonę ;) Powodzenia w poszukiwaniach

i tak co rok będziesz spotykał się z kobietą starszą o 3 lata ? :P nie no żartowałam :) Ale wiesz twoje czy moje twarzystwo mogloby tego nie zaakceptowac

hahaha przecież napisała, że nie mieszka w Krakowie. poza tym szuka kogoś w przedziale 20-25/6 lat a lekko po trzydziestce to lekko za dużo chyba? ;)

nie wiem jak z twoim, ale moje by nic do tego nie miało zwłaszcza, że jeden z moich znajomych w wieku 15 lat spotykał się z dziewczyną w wieku 22 lat ;) u mnie takie związki pokręcone są na porządku dziennym :P

Pominmy na chwile fakt posiadania zony ;) Urodzona w krakowie, podejrzewam ze mieszka gdzies bliko w mniejszej miejscowosci dlatego nie chce podawac dokladniej lokalizacji, mieszkam niedaleko krk wiec dlatego oferta wydaje sie interesująca. Co do wieku...podejrzewam ze z tym tez by sie dało coś zrobić. Odpowiedz na anaons trakuje bardziej zartobliwie niż na powaznie, gdybym był samotny, to moja propozycje była by jak najbardziej aktualna. Pozdrawiam ;)

Gość szuka sponsora...........
Metinta Luxe

nie szukam, chodzi mi raczej o kogoś na stałe, a napisałam tutaj, bo nawet nie mam teraz do kogo sie odezwac (brakuje mi tego)

Gość Ona che dzieci
Metinta Luxe

Gość Ona che dzieci
gromadkę :o

metina ale jaki masz problem aby znaleźć w realu? po fotce (zakładam ze Twoja) widać ze mozesz sie podobać, wiec o co chodzi?

Gość mama z cyckami na wierzchu
:o

douwe egberts zazdroszcze, ze ci sie ulozylo, ja juz kilka razy chcialam stworzyc staly zwiazek z dziecmi, ale za kazdym razem nie wychodzilo, na karku mam 23 i wszyscy mowia, ze sie doczekam. ;)